Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaas

32latka z 50latkiem

Polecane posty

Gość czarrrodziej
Rozumiem, że na allegro nie ma zdjęć Twojego biustu :P więc pewnie chciałaś mi wstawić zdjęcia bielizny??? Nie, wiesz, ja takiej nie nosze :D

Gość gość
jaka żałosna laska:O

Gość onaaaaaaas
nie no jestem normalna do seksbomby nie aspiruję ale nie jestem pokraką...

Gość gość
i obleśny internetowy casanova, jak nie cizia z pracy, to desperatka z netu. Bądź mężczyzną i zostaw żonę, skoro inne ci w głowie, tchórzu zafajdany

Gość na zony to nadaja sie takie
jak ty jeczydupo

Gość onaaaaaaas
będę za chwilkę

Gość gość
a takie jak ty nadają się na jednorazówki

Gość gość
nie musisz się z nim łączyć ale jeśli jest kimś kto w danej chwili cię docenia, traktuje jak księżniczkę a ty powiedzmy, że czujesz jakiś pociąg do niego to czemu nie, możecie od razu ustalić zasady, że nic na zawsze tylko na jakiś czas dla ciebie przygoda, dla niego przygoda bez angażowania uczuciowego. Nie przesadzajcie, że dzisiejszy 50 latek to zaraz pieluchy, jak zadbany, czysty, pachnący, dbający o formę to nie jeden 30 latek jest gorzej zaniedbany

Gość czarrrodziej
Ola, liczę, że przeczytam coś o tej miłej i niezapowiedzianej :P Nie będź taka tajemnicza :P

Gość gość
Po co ci taki młodzik?

Gość onaaaaaaas
eh o czym tu pisać, byłam wstrząśnięta haha i... w piżamie ;-/ wracał z dyżuru, a jak mu otworzyłam to powiedział 'wizyta domowa. kto zamiawiał lekarza/' haha a ja właśnie jestem na zwolnieniu. przegadaliśmy całą noc, wyszedł o 5 rano, był bardzo grzeczny i jak nie on.

Gość gość
jestes jakas psychczna opisz ile razy sralas dzisiaj

Gość moj tata mial kiedys
uuuu widac, ze kogos tu zazdrosc zzera, ja lubie to czytac, a ty musisz byc strasznie sfrustrowana skoro codziennie wchodzisz na temat ktory tak bardzo cie nie interesuje. niezbyt dobrze to o tobie swiadczy, lepiej byc podrywana przez lekarza niz saczyc na forum jad z zazdrosci ze ciebie nikt taki nie chce

Gość gość
Ja już dawno pisałem ze love is in the air

Gość gość
bo żaden facet nie lata za kobietą 2 lata tylko dla sexu

Gość gość
Ale z ciebie k***a !!!! Podaj kwotę jak ktoś tu zasugerował i daj dziadkowi zamoczyc

Gość gość
K***a od miesiąca się tu spuszczasz na temat mega uczucia do jakiegoś starca, zacznij żyć a nie smety piszesz, bo widzę ze z budów odbilo ci

Gość gość
ale jesteście p*****lnięci. jakaś tępa dzida codziennie podnosi sama temat. żeby wyzwać autorkę chociaż temat jest już daleko w tyle. dziwne że zadajesz sobie tyle trudu.aby odszukać temat tylko po to. żeby wykazać się zwykłą ludzką zawiścią i zazdrością. co ciebie to obchodzi co ona robi. jest wolna.on jest wolny. mogą robić co chcą. ty jesteś zapewne dziewicą. której nikt palcem nie chce tknąć i nagle wielka zawiść. że ktoś moze mieć seks.no chyba że jesteś przyzwyczajona do tego że ci zawsze płacą za seks. wiesz są kobiety którym nie trzeba płącić bo się je pożąda. ale rozumiem że nie znasz tego uczucia.mogą się kochać i mieć nieziemski seks.a ty widać nawet własnego życia nie masz skoro. tak usilnie śledzisz ten topik zawistna miernoto. ja życzę powodzenia