Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyznać sie do bylych?

Polecane posty

Gość gość

Związałem sie z dziewczyna, na wieczorze zapoznawczym, zeszliśmy na temat bylych i ona mi powiedziała, ze spala z 2 do tej pory. ja jej ze z 3 dziewczynami, a prawda jest taka ze z 7 uprawiałem sex, z2 petting. zaczynam do niej cos czuc, ona po 2 miesiącach mówi ze kocha, a ja nie lubię kłamać nie mówiąc już o zdradzie, bo tego nigdy nie zrobilem,i nie zrobie. czy przyznać się jej? jak to z wami jest kobiety?

Gość gość
O rany, myslcie o przyszłości, a nie przeszłości. Było, minęło, co to kogo obchodzi.

Gość gość
Dobrze dzięki. Czasem boje sie ze wyjdzie prawda bo Np spotkamy jakas moja byla. A jej pokazalem 3 byle i ze to one tylko byly. A jak zobaczy inna to zaraz wyzwie mnie od kłamców. No ale zostane przy tym, ze nie powiem.

Gość samiec 007
kobieta mowi, ze miala 2, tzn ze mila minimum 4 a najpewniej 6 , potencjalnie 8.

Gość gość
Facet mnoży przez 2 kobieta dzieli przez 3 :p

Nie powinno się o tym rozmawiać.To prywatna sprawa każdego z partnerów bo może się tak zdarzyć że w przypływie szczerości za dużo powiecie a partner to będzie wykorzystywał przeciwko wam. Ja miałam taką sytuację i wiem ze trzeba trzymać jezor za zębami.Najpierw prosił o szczerość a potem po ślubie wyzywał od najgorszych:(

Gość gość
ja powiem szczerze, że na miejscu tej dziewczyny wolałabym wiedzieć. mój (już) eks okłamał mnie co do przeszłości - niestety, później poznałam prawdę i było mi cholernie przykro. ale ja to ja. ile dziewczyn, tyle opinii.

Gość gość
samiec 007, bzdury. co w takim razie mówi kobieta, która miała dwóch? że jest dziewicą? ja NIGDY nie okłamałam żadnego z facetów z którymi byłam odnośnie mojej przeszłości.

Gość tamaris1
007- nie prawda. ja nie dodaje ani nie ujmuje. za to podobno jest tak ze wielu facetow dodaje i to znacznie. co do pytania autora- jesli kiedys jeszcze zejdzie na temat ex partnerow powiedz prawde- ulzy ci nie bedziesz juz mial poczucia ze oszukales

Gość gość
"Facet mnoży przez 2 kobieta dzieli przez 3" czasem dobrze w takim razie pamiętać jaką liczbę należy pomnożyć przez dwa a z tym bywa różnie.