Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wjechałam za szybko na krawężnik!!

Polecane posty

Gość gość

Jadąc z pracy zobaczyłam pożar i się przestraszyłam, chciałam szybko zjechać na parking (akurat był obok) i nie trafiłam w niższy krawężnik, tylko w taki wyższy:( zadzwoniłam na straż i potem już obejrzałam samochód, niby nic się nie odłamało, nie słyszałam żadnego huku, stuku... jechałam dosyć szybko, chyba z 20km/h może więcej, ale to nie był też jakiś wysoki krawężnik, więc mam nadzieję, że nic się nie stało:( kurczę, spanikowałam przez ten głupi pożar! jeszcze za mną jechał samochód, całe szczęście że mi nie przywalił w tył jak tak nagle skręciłam na parking! Nic się nie wylewa, nic nie stuka (chociaż mialam włączone radio, ale mam nadzieję, że nie stuka), więc może mi się upiekło? Pocieszcie mnie, proszę:(

Gość gość
Na jaką straż?Miejską? :D

Gość gość
OMG kolejna kretynka. Ale jestes głupia, myślisz że my możemy mieć w tej sprawie jakiekolwiek zdanie? PS.1. Tak, mogło się stac coś strasznego, pogięłaś felgę uszkodziłaś gumę. PS.2. Nie myślę że raczej wszystko jest OK. PS.3. paliło ci się pod maską że aż tak się wystraszyłaś? Czy pod nogami od papierosa? Chyba dobrze jakbys na jakis czas przestała jeździć.

Gość gość
Czytać nie umiesz? Na jaką niby straż mogłam zadzwonić, jak był pożar??? Nie wyzywaj mnie od kretynek! Byłeś w takiej sytuacji, że widzisz jak coś się pali i to w mieście?? Pewnie jechałbyś dalej, bo co cię to obchodzi. I jakbyś nie zauważył to nie czekam na pomoc internetowego mechanika, tylko chciałam żeby ktoś mnie pocieszył - napisał coś miłego! Jak nie masz nic do powiedzenia to nie pisz! Myślisz, że nie wiem, że mogłam coś uszkodzić??? A że się martwię to chyba mogę, co?? Kolejny wszystkowiedzący, wszytko wyśmiewający troll... :/ Jasne, ty nigdy nie zrobiłeś nic głupiego!

Gość szeregowy czereśniak
jak ci powietrze z koła nie zeszło, to niemasz się czym przejmować. Każdemu się zdarza na coś najechać. Natomiast postawa godna pochwały. Tak trzymaj.

Gość gość
progi, felgi i zderzak sprawdz

Gość gość
spoko, nic sie nie stalo, dla mnie i tak jestes wielka, szacun

Gość effffffffffffffff
Ja dziś rano wjechałam na krawędź dystrybutora na Orlenie i podarłam oponę. Jadąc na parking pewnie wykończyłam też felgę:D