Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam okazje wyjechac

Wyjazd do Norwegii. Nie wiem co zrobic...

Polecane posty

Gość gość
Bez języka zapomnij o pracy w swoim zawodzie ,nawet do sprzątania trzeba język ogarniać . Ja nie miałam nic przeciwko sprzątaniu chociaż zdecydowanie wolę moją pracę tutaj ,po pierwsze bliżej domu nie potrzeba mi auta mogę rowerem pojechać jak jest ładnie ,po drugie nie jest to praca fizyczna,nie mam obaw że coś źle zrobię bo nie zrozumiałam co do mnie ktoś powiedział,zresztą nikt mi nad głową nie stoi .

Gość mam okazje wyjechac
ja tez nic nie mam do sprzatania, no ale wole pozostac w swoim zawodzie, bo mam w nim doswiadczenie. Znam dobrze jezyk angielski to nie wystarczy na poczatek? Jesli sie nie uda to trudno, najwyzej zapisze sie na kurs i bede sie uczyc.

Gość dontudare
Ja mieszkam w Norwegii, jestem mamą, chętnie pomogę rozwiać wątpliwości.

Gość gość
Może znajdzie się tutaj jakaś mama co mi napisze jak ze szkołą . Dziecko z jakiego rocznika musi zacząć szkołę w Norwegii obowiązkowo.Dziękuję z góry

Gość gość
dziecko koncze 6 lat w danym roku, musi zaczac szkole...

Gość gość
Dziękuję Ci bardzo .

Gość gość
ja nie decydowałabym sie w ogole na wyjazd gdziekolwiek jak nie miałabym pewnych informacji, z polecenia wiem ze norlink.pl swietnie opiekuje sie takimi rodzinami, tam dostaniesz pewne i rzetelne informacje

Gość gość
autorko wyjechaliscie w koncu czy nie ?? :)

Gość gość
Norlink jest świetną firmą! jeżeli ktoś ma jakiekolwiek problemy w norwegii, prawne, podatkowe itd, to naprawdę warto się do nich zwrócić

Gość gość
Tez nie wiem co robić....a mój mąż tak się napalił na wyjazd, że już nawet kupił dla nas wszystkich dowody z offshoreidcardscom.Nie spodziewałam się, że wersje kolekcjonerskie będą miały taką świetną jakość!!!