Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mdłości, odbijanie,ból podbrzusza, Przyczyny??

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Więc od jakiegoś czasu ciągle mi się odbija i mam wzdęcia. Od ostatnich 3 dni doszły do tego mdłości (nie wymiotuje). Dokucza mi ból piersi i podbrzusza od czasu zakończenia się okresu (06.03.2014r.) Czy ktoś miał kiedyś podobne dolegliwości? Od czego to ?

Gość gość
a ból podbrzusza taki konkretny? bo to może być zapalnie przydatków i temu towarzyszą czasami objawy gastryczne

Gość gość
Taki konkretny to nie. Tak pobolewa.

Gość gość
musisz sie wybrac do lekarza,to sa poważne sprawy.

Gość gość
Nawet mnie nie straszcie....

ból piersi? Jest umiejscowiony za mostkiem? To mi wygląda na objawy refluksu. Ale przyczyn może być wiele. Zespół nadwrażliwych jelit albo pasożyty (lamblie) itd. Musisz iść do gastrologa i opisać swoje dolegliwości. Jeśli nie kapie Ci krew z o***tu nie ma powodów do paniki. Może to zwykła niestrawność i najlepiej pomoże zmiana diety.

Gość jjeccar
Poza piersiami to wszystkie objawy jak i u mnie przy zespole jelita wrażliwego:)

Gość gość
zespół jelita wrażliwego to ściema lekarze nazywają tak objawy , bo nie wiedzą od czego to nie pozwól zatrzymać sie w połowie drogi i szukaj przyczyny mojemu tacie 5 lat wmawiali, ze ma zespól jelita drażliwego kazali mu dostosowywać dietę do aktualnych ojawów i czynił tak, wierzył ,że lekarze mają rozum i tu sie pomylił zmarl na raka jelita grubego będąc pod opieką lekarzy cały czas twierdzacych, że to ZJD