Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś z forum

Jeżeli mielibyście do wyboru 2 możliwości to którą z nich byście wybrali

Polecane posty

Gość Ktoś z forum

1) pracę w piekarni lub na ulotkach za 1500 zł mc 2) sprzedawanie zapachowych kadzideł na ulicy za 5000 zł bez składek zdrowotnych ani zus

Gość gość
tak debilu na pewno ludzie na ulicy będą się do ciebie dobijać, żeby kupić jakieś kadzidelka....

Gość gość
5tys za kadzidełka? to jakiś przekręt, lepiej w to nie wchodzić, pewnie twoje dane chcą wyłudzić

Gość Ktoś z forum
nie nazywajcie mnie DEBILEM można mieć 5000 zł z kadzideł ! W Poznaniu wszystko jest możliwe!

Gość gość
to zalezy od twojej stytuacji życiowej jak potrzebujesz szybkiej kasy albo odłożyć to kadzidła jak chcesz czegoś co przynosi stałe zyski ogólnie chcesz stabilizacji wybierz opcje z piekarnia

Gość gość
Pewnie można, ale ta praca w kadzidłami to pewnie tylko prowizja, więc jak jesteś typem człowieka, który by sprzeda nawet g***o w papierku to dasz radę tyle zarobić. Jak nie masz umiejętności wciskania ludzio m czegoś czego nie potrzebują to nie licz na wielki zarobek.

Gość Ktoś z forum
W Poznaiu można się dorobić na śmierdzidle- kadzidle

Gość gość
Autorze watku nie moge znalesc pracy a jestem z Poznania. Mam doswiadczenie w sprzedazy. Dasz namiary na ta piekarnie prosze? 1o2@gazeta.pl.