Gość gość Napisano Sierpień 5, 2015 Podbijam temat? Taxi bagażowe się opłaca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 5, 2015 Opłaca, opłaca. Wedź sobie na przeprowadzki-fus.pl i zobacz sama/sam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 24, 2015 Ja tam zawsze przeprowadzam się sama, to znaczy bardzo pomagają mi znajomi, ale nie wynajmuję żadnej firmy przeprowadzkowej. Ciężkie rzeczy głównie książki pakuję do kartonów, natomiast lekkie do worków i po kłopocie http://www.crespo.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lisco Napisano Kwiecień 19, 2019 Opłaca się wziąć firmę, która całą przeprowadzkę zrobi za Ciebie. Odezwij się do Japa&Co, oni zrobią wszystko za Ciebie, dzięki czemu zaoszczędzisz i czas i pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcelina321 0 Napisano Grudzień 31, 2019 Sprawdź ofertę Taxibagazowe.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano Listopad 23, 2021 Ja mogę polecić firmę Japa&Co. Chyba nie ma lepszych, jeżeli chodzi o przeprowadzki. I to każdego rodzaju, także śmiało można się do nich zgłośić, bez względu na ilość rzeczy czy odległość. Oni poradzą sobie ze wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Wrzesień 25, 2023 Również uważam, że przy każdej przeprowadzce najlepiej odezwać się do firmy Japa&Co. Mają bardzo fajną ekipę, dobre ceny i profesjonalne podejście do każdego zlecenia. Moim zdaniem nie ma lepszych w tej branży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach