Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmama za kierownicą

Mamy, czym jeździcie i czym byście chciały jeździć?

Polecane posty

Wiadomo, matki mają inne potrzeby niż kierowca-nie-matka ;) Chodzi mi o Toyotę Yaris, fajna, zgrabna, ale bagażnik... stelaż wchodzi na styk, nie wspominając o reszcie. Czym jeździcie, czy jesteście zadowolone, czym byście chciały-oczywiście w granicach rozsądku? Właśnie stoję przed wyborem, na wiosnę chcę auto kupić. Niezbyt duże, niezbyt drogie ;)

Gość ona lalala
Ja jezdze Mazda 6 sport, super samochod a do tego mega duzy bagaznik jak na auto sportowe. Tyl takze przestronny i wygodny, samochod godny polecenia.

Gość gość
ja jeżdżę autobusem a chciałabym tramwajem

Gość gość
audi Q7 fajne, przestronne, wbrew pozorom bardzo dobre dla kobiety! nie zamienie na nic innego

Gość PANTERA w kropki
Golf II, nie narzekam jakoś strasznie. Ale wolałabym np Touarega, większy i w ogóle wygodny. No ewentualnie najnowszy Passat ;)

Gość gość
ja jeżdżę audi A4 kombi-niby fajne bo bagażnik spory mozna bez problemu wsadzić wózek i zakupy ale za to z tyłu mało miejsca,żle się wkłada dziecko do fotelika. A chciałabym BMW x5 za rok lub 1,5 to marzenie się w końcu spełni.

Gość gość
Jeżdżę autobusem... wolałabym tramwajem ale nie dochodzi do mnie :(

Gość ex_debill_konkubina
odkąd się przesiadłam na krowę, to maluszki nie wchodzą w rachubę, więc nie poradzę

Gość gość
Mam dwa samochody, Opla Vectrę B (sedan) i Opla Astrę III (kombi). Wczoraj wystawiliśmy na aukcji Astrę bo to samochód-skarbonka. I zamienimy na Ford Mondeo (Mk IV). Gdybym była bardzo bogata, czy wygrała w totka na pewno chciałabym mieć dla siebie Lexusa, a mąż marzy o Audi (ponad 200 tys. kosztuje) :P

ja jeżdżę póki co golfem 4. tylko, że 3-drzwiowe.. i wchodzenie z dwulatkiem do tyłu, żeby go wpiąć w fotelik mnie wykańcza.

Gość gość
Mamy audi a4 w kombi i sedanie, sedan teraz idzie na sprzedaż jak po macierzyńskim wrócę do pracy kombiak zostanie a dokupimy suva :) marzy mi sie fajny suv na dlugie podroze na audi q nas nie stać ale moze nissan x-trial wyjdzie :)

noo suv, jakiś crossover to moje marzenie. ale też nie na moją kieszeń ;)

Gość gość
Toyota Corolla Verso:) uwielbiam choc wcześniej byłam zwolenniczką małych autek;) wcześniej ibiza ale zmieniliśmy na Toyotę bo rodzina w czerwcu się powiększy;)

Gość gość
jeździłam oplem corsa a teraz mam fiata sienne i moim marzeniem jest nowa corsa względnie astra ale jestem za corsą

Gość gość
jeżdżę mercedesem c250 i polecam jak najbardziej - czy nowszy czy starszy jak na merola przystało płynie ;) tylko dla babeczek bez lęków za kierownicą - naped na tył powoduje, że zimą łatwiej o poślizg

Gość gość
Bmw seria 3, wersja sportowa, moze byc. ..moj pierwszy samochod to byl passat, drugi Mercedes klasa a, i fajnie mi sie nim jezdzilo:) zeby nie ubezpieczenie (jestem kierowca z 4 letnim stazem) to dawno jezdzilabym x5, albo audi q5, bo na samochod mnie stac, ale na cholerne utrzymanie juz nie...

Gość gość
O tez jezdzilam mercem klasy c, i jest bardzo fajny, zgrabniutki jak na duzy samochod fajnie plynie:)wlasnie po wypadku zastanawialismy sie znowu nad mercem, jednak cena za bmw zwyciezyla;-)

Gość Kia mi sie podoba
Podobaja mi sie terenowki ale poki co nie na moja kieszen mam skode fabie kombi nie jest duza ale wozek miescil sie bez problemu

Gość gość
Skoda to podobno bardzo dobry samochod, zawsze slysE Same pozytywne opinie:) ja chrowalam na x5, po tym jak mi wujek dal sie przejechac, juz mi prEchodzi choroba:)

Gość gość
Ja jeżdzę BMW X5 i faktycznie fajne nie mogłam sie przekonać do tak wielkiego masywnego auta dodam ze przesiadlam sie z citroena c3 jakaś masakra była dla mnie hehe daje radę powoli auto super polecam fakt utrzymanie drogie to jeden minus

Gość gość
ja jeżdżę tico i mi spoko wystarcza :) maz ma focusa

Gość gość
Volvo s80 - duze, bezpieczne auto.

Gość gość
bmw xd touring....a drugi na rodzinne wypady(trójka dzieci) opel vivaro...:)A chciałabym ojojojojojo czymś fajnym szybkim i sportowym...tylko gdzie ja tam troje dzieci wpakuje:):)

Gość gość
Audi Q7

Gość gość
My mamy dwa auta ale ja glownie jeżdżę fordem fiesta z 11r. Wozek mi sie miesci bez problemu, nawet zostaje troche miejsca na zakupy. A samochod mojego meza to vw t4 jest nie zastapiony na wyjazdy z malym na mazury czy do Niemiec.

Gość gość
Mam forda galaxy

Gość gość
ojej :P a ja jeździłam do tej pory fiatem sieną - bagażnik ma całkiem spory, porównywalny do hondy civic, naszego drugiego auta. A teraz sprzedaję bo dużo kasy trzeba w niego ładować i za rok też będę stała przed takim dylematem jak będę wracać do pracy :D chciałabym coś koniecznie 4/5 drzwiowego i żeby było wygodnie dla mnie i dla dziecka

Gość gość
same bogaczki :p

Gość gość
ja jeżdżę 19 letnim :P oplem astrą (mam nadzieję że jeszcze trochę pociągnie) na zmianę z seatem leonem