Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmama za kierownicą

Mamy, czym jeździcie i czym byście chciały jeździć?

Polecane posty

Gość gość
kupowanie auta z uwagi na wózek jest co najmniej śmieszne, próżne itd.. wózek wozi się max rok, a potem laska parasolka kolejny rok wchodzi nawet do smarta, kupować auto na rok? a co do spostrzezeń co kto jakie auto ma to ja widze same "graty" sąsiedzi mają kilkunastoletnie punto, drugi sąsiad forda sprzed ok 25 lat, drugi sasiad kilkunastoletnia lagunę, ja mam scenica z 97 roku, rodzice matiza z 2000, brat berlingo juz ok 10 letnie jak nie starsze, na parkingu też widuję same auta stare, a co za tym idzie tanie, za to faktycznie na zamkniętych osiedlach domkach są same wypasione :D

Gość gość
rowerem -rowerem .

Gość gość
:)ah nastepny temat o zyciu za granica chyba tak no i jak sie uklada to nigdy tak naprawde nie wiemy 33333 www.youtube.com/watch?v=Jm4IfGxN60M

Gość gość
Renault fluence. Fajne auto, dużo miejsca, przy dwóch fotelikach z tylu spokojnie zmiescie sie jeszcze osoba dorosla. W bagażniku wożę caly wózek (gondola plus stelaż) mam miejsce na zakupy. Ma na prawde wielki bagażnik. Do tego jest fajnym skretnym autem i latwo sie prowadzi. Renault daje na nie dobre upusty jak sie ktoś potrafi targować.

Gość gość
A ja jezdze cordoba z 96r to auto ma u mnie sentyment i bede nim jezdzic az sie nie rozwali zupelnie. Pamietam jak maz w niej meble przewozil jak sie urzadzaliamy. Maz jezdzi leonem tez juz starszym.

Gość gość
A ja mam 4 dzieci i jeźdzę ww sharanem i wózek - gondola wkładam do bagażnika bez składania, rewelacja!