Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma ktoś z was nietypowy kolor oczu?

Polecane posty

(brazowo zlote w srodku, taka fajna plamka, a naokolo zielone, co w sloncu widac bardzo,a czasem faktycznie po prostu piwne) ja wpisalam zielono-brązowe , bo takowe posiadam, a mi zmienili na piwne, bo tamto podobno sie nie zmiescilo,ee a gdybym wiedziala,to wpisalabym kolorowe :D swietny patent

Gość gość
ja mam kocie oczy, zielono niebieskie, zmieniają mi się, czasem mam szare i brązowe, rano zawsze mam ciemną zieleń.

Gość Ella zakleta
Ja nie (zwykły ciemny brąz, 1/2 świata takie ma xD) ale mój chłopak ma oczy ... no właśnie. Zależy jakie jest światło to ma albo szare, albo zielone, czasem są niebieskie. Bywają nawet ciemnoszare. Dziwne....

Gość gość
nie podobają mi sie brązowe oczy bo są zwykłe

Gość gość
Ja mam jednolite niebieskie .Nie błekitne a niebieskie a w dodatku bardzo dlugie podkręcone rzesy .Pomyslicie moze ze fajnie to wyglada .Mnie tez sie to podoba tylko ze ...wszyscy myslą ze nosze kolorowe soczewki a rzeszy mam doklejone A mnie to wkurza maksymalnie :-(

Gość gość
up

Gość gość
moja mama ma jedno zielone drugie niebieskie ,ja mam zielone jak trawa wyraźna głęboka zieleń w dzień .A Ciemny brąz w nocy i sztucznym oświetleniu i kto mnie nie zna myśli że założyłam soczewki .Dowiedziałam się kiedyś że do tego stopnia zmieniający się kolor ma garstka ludzi na świecie i nie jest to żadna choroba ,nie powiększa mi się źrenica pod wpływem oświetlenia tylko tęczówka zmienia kolor.