Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkurzaja mnie tepe dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

ktore ciagle chca ode mnie notatek bo wola spedzac czas na bzykaniu z chlopakiem albo chlaniu i imprezkach czy tez pindrzeniu sie, nic nie rozumieja z rzeczy o ktorych studiuja, jak nie zakuja kazdego zdania to nic nie wiedza, recytuja wszystko kropka w kropke z ksiazek, zero wlasnego myslenia, zada sie im pytanie ujete inaczej to nie wiedza nic. Ciagle tylko ciuszki pudelki imprezki i chlopcy a najwieksza ambicja zyciowa to zajscie w ciaze i wychowywanie kolejnego tepego osobnika. Czy cos sie liczy u dziewczyny poza cyckami, dupa i charakteru tepej idiotki......

Gość capoditutticapi
a tepi chlopcy cie nie wkurzaja?

Gość gość
oczywiscie ze tak no ale az tak sie na tym nie skupiam. U faceta to nie chodzi o to, czy tepy czy nie tepy, nawet najbardziej inteligentny poleci raczej na taka tepa, ale ladna

Gość gość
ogolnie to mam wrazenie ze inteligencja u kobiety raczej nie jest w cenie, niestety

Gość gość
To im nie dawaj notatek, nie masz i już, co to, obowiązek? Niech się uczy jedna z drugą. Albo notuj tak, żeby nic z nich nie wiedziały. Nie bój się, tępe p***y nawet z czyichś notatek się nie nauczą i obleją egzaminy.

Gość gość
takie tepe gdakajace p***y to chyba wiekszosc kobiet w naszym spoleczenstwie nienawidze swojej plci

Gość gość
gdybym notatek nie dala to by mnie by zagryzly zadziobały i zagdakaly

Gość cecylia kurz
Ale ty sie nie denerwuj dziolcha! Nikogo nie zmienisz przeciez prawda? Poza tym panny nie czynia ci krzywdy tym ze zyja jak zyja, sa jakie sa. Po co sie tym denerwowac? Rob po prostu swoje i tyle.