Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaklopotana93

czy to moze byc milosc ?

Polecane posty

Gość Zaklopotana93

Czy jest mozliwosc zakochac sie w kims kogo widzi sie tylko na zdjeciach i tylko pisze sie z ta osoba wiadomosci i rozmawia przez telefon i skypa ? Jestem w zwiazku z chlopakiem od 4 msc i nam sie nie uklada. 3 tygodnie temu poznalam faceta przez internet mieszka od odemnie jakies 30 km. Wspiera mnie, pomaga gdy mam problem, wypytuje sie ciagle jak sie czuje. martwi sie a moj obecny no musze przyznac ze zaniedbuje mnie. Niby mowi ze kocha ale ja tego wcale nie czuje zeby faktycznie tak bylo. Rozmawialam z nim juz raz na ten temat to powiedzial ze sie zmieni, no ale rezultatow nie widze. Tyle ze dzwoni do mnie czesciej. nie widzialam go juz w sumie 2 tygodnie. nasze spotkania od samego poczatku trwaly nie dluzej niz 3 godziny. jedynie w sylwestra bo spedzilismy go wspolnie z przyjaciolmi. Noi jest spora roznica wieku bo ja mam 20 lat a on 28 a ten poznany w internecie 22. Noi ten z internetu chce sie spotkac, ciagle nalega na spotkanie ale ja odmawiam, on wie ze mam chlopaka. co o tym sadzicie? co powinnam zrobic ? ?

Gość BrzydkaOna
Jest możliwe, ale to bardziej zauroczenie niżeli zakochanie. czasem takie realne spotkanie weryfikuje wszyskie dotychczasowe odczucia

Gość gość
Nie ma mowy o miłości po 3 tygodniach czy nawet 3 miesiącach. Po prostu trafiłaś na kogoś kto się Tobą zainteresował i to Cię zafascynowało... ale nie ulegaj prymitywnym emocjom, bo my faceci często wykorzystujemy takie sytuacje. Spotkać się możesz, ale w miejscu publicznym... trzymaj dystans i nie wierz w każde słowo.

Gość BrzydkaOna
własnie nie koniecznie , on chce to wykorzystać , w wiadomym celu. Młodzi chłopcy, często szukają miłości przez neta. Czesto czują się samotni i potrzebują tej bratniej duszy. Sama miałam chłopaka który pisał mi listy miłosne wierszem, był potwornie uczuciowy i potrzebował uczucia od kogos. Niektrzy już tak mają że są lekko naduczuciowi, ale wiekszosci chodzi o bzykanko:]

Gość gość
Ja nie twierdzę że akurat jemu chodzi o bzykanko, ale lepiej niech dziewczyna nie angażuje się uczuciowo w kimś kogo tak naprawdę nie zna, no chyba że sama chce. My faceci czasem nieświadomie potrafimy zranić... wydaje nam się że też coś czujemy, aż z dnia na dzień czar pryska bez żadnej przyczyny.

Gość BrzydkaOna
jasne że tak:] Nie ma co się angażować uczuciowo, nie znając człowieka . ale z jednym się nie zgodzę, każdy facet coś poczuje do panny, jak mu bedzie dobrze w łóżku:P

Gość gość
Nawet jak w łóżku będzie dosyć kiepsko, to też może coś poczuć ;) seks owszem jest ważny, ale to jednak dodatek.

Gość BrzydkaOna
70% udanego związku to bzykanie. Jezeli w seskie się para nie dobrze , to i tak szybciej czy póżniej się rozstanie, czasem trzymają tylko dzieci , taki wziązek w kupie

Gość gość
Po kilku latach seks i tak się trochę nudzi, ale bez seksu faktycznie związek nie ma szans.

Gość BrzydkaOna
ja tam jestem 10lat w związku i jeszcze się nam nie znudził, troche kreatywności i jest milusio

Gość gość
I nadal jest tak jak na początku? Po kilka razy dziennie? Bo ja jestem 5 lat w związku i nadal jest super, ale jednak rzadziej troszkę ;)