Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ping

figura przed i po rozpoczeciu treningow na silowni foty

Polecane posty

Gość gość
jakos wielkiego efektu nie widac

Gość gość
nie jeden zwali:D

Gość Ping
o walenie mi tu nie chodzilo

Gość gość
jak intensywnie cwiczylas? co zmienilas w odzywianiu? pilas Alkohol w tym czasie?

Gość prawictwo pospolite128
jak dla mnie to ty nie musisz cwiczyć , bo i tak wygladasz apetycznie na drugim zdjęciu na pierwszym trochę gorzej

Gość Ping
na poczatku nie za duzo bo mialam zakwasy. Od okolo 2 tygodni silka 3x w tygodniu. 5 km na biezni+3km na orbitreku+krotki trening na brzuch. Skupiam sie na aerobach. Nie pije alkoholu. Zredukowalam cukier. Herbata zielona ewntualnie z odrobina miodu, zero kawy. Powoli zamieniam wieprzowine na inne miesa i wprowadzami wiecej bialka. Slodycze bardzo zadko.

Gość gość
nie widze zadnego efektu, nie wiem moze wloze okulary :o

Gość gość
Jedno zdjęcie mikroskopijne i z daleka, a drugie z bliska, jak niby można to porównać? Poza tym 1,5 miesiąca, to dopiero teraz powoli zacznie być widać, bo jeżeli trenujesz intensywnie i jesz często i mało, to Ci się tłuszczyk zamienia w mięśnie i nie widać zbytniego efektu na wadze i w wyglądzie. A w środku już się dzieje. Zamieść za 2 miesiące drugie zdjęcie w takiej samej odległości jak to przed lustrem, to wtedy będzie z pewnością widać różnicę. Powodzenia.

Gość Ping
jak dla mnie jest efekt, ale minimalny

Gość gość
Widac efekty :) ładnie wyglądasz :)

Gość Ping
to pierwsze zdjecie jest z plazy wiec dlatego nie za ciekawie wyglada. Nie mam innych bikini czy bieliznie.

Gość gość
po cwiczeniach -świetnie przed ćwiczeniami -trudno powiedzieć :)

Gość gość
Aha już doczytałam. W miarę dobrze ćwiczysz, plus dieta, to efekt będzie akurat na lato super :) Pamiętaj jak ćwiczysz zakwasów mieć nie powinnaś, to znaczy, że ćwiczysz za dużo i źle, ale jeśli już, to zimny prysznic i aspiryna i nie będziesz miała zakwasów. Taka mała porada :) Z czasem rozleniwione mięśnie weźmiesz w karby i zakwasów nie będziesz mieć.

Gość Ping
zakwasow juz nie mam. Poczatkowo sie pojawialy. Teraz spokojnie pokonuje 5 km na biezni bez zakwasow i uczucia zmeczenia na drugi dzien.

Gość gość
prawictwo, zatraciłeś mózg w drodze ewolucji? jak dziewczyna jest niższa to nie będzie miała nóg jakby miała metr 178! ani nie każda będzie takiej budowy drobnej jak ta laska... myśle że autorka wątku aż tak drobnej budowy nie jest. myśl.

Gość Ping
bardzo drobnej budowy nie jestem i zasadniczo niska 155cm 53 kg biodra mi sie raczej nie zmniejsza bo tam mi sie tluszcz nie odklada. Najgorszy jest brzuch

ta z ostatniego linku , który dałem ma 167 cm

Gość Ping
a jak jest z sauna? pomaga po treningu? mysle o przeniesieniu sie do silowni z sauna.

Gość gość
ja nie widze roznicy. ps. masz tandetne majtki :O

moim zdaniem wyglądasz całkiem dobrze , brzuch wcale nie jest zły .. Schudnij 6 kg i będzie ..

Gość Ping
zwykle stringi:P

Gość gość
Nie wiem jak dla was ale jak dla mnie to przesada takie coś... Na pierwszym zdjęciu gruba krowa na plaży w za małych gaciach z wylewającym się sadłem, ale te małe gacie jak po młodszej siostrze masakra, ja bym się tak wstydziła wyjść na plażę... Na drugim zdjęciu figura lepsza ale te gacie na miłość boską, czemu nie dałaś od razu zdjęcia z gołą pi/z/dą? skoro i tak ci prawie wszystko widac. Znowu gacie za male, ale tym razem koronkowe, widać ci smierdzącą pi/z/dę, czy ty sie szmato nie wstydzisz dawac na neta takie zdjęcia? na silowni też paradujesz z gołą doopą? ubierz się szmato bo nie jestes taka super zgrabna zebys paradowala z golą pi/zdą, jestes obleśna.

Dla mnie super wygladasz, ale tez nie zaczynalas od zlej figury, wiec rezultaty intensywnie nie imponuja. Ale te gatki paskudne :P

Gość gość
14.03.14 nie przejmuj się tą laską. Chodzi po wszystkich wątkach i doszukuje się wad w nawet szczupłych laskach i ładnie zbudowanych laskach, wyzywa, pisze że ona ładniej wygląda, a pewnie wygląda 10000 razy gorzej od Ciebie :). Dziewczątk osię chyba naoglądało za dużo hamerykańskich seriali

Gość Ping
"Nie wiem jak dla was ale jak dla mnie to przesada takie coś... Na pierwszym zdjęciu gruba krowa na plaży w za małych gaciach z wylewającym się sadłem, ale te małe gacie jak po młodszej siostrze masakra, ja bym się tak wstydziła wyjść na plażę... Na drugim zdjęciu figura lepsza ale te gacie na miłość boską, czemu nie dałaś od razu zdjęcia z gołą pi/z/dą? skoro i tak ci prawie wszystko widac. Znowu gacie za male, ale tym razem koronkowe, widać ci smierdzącą pi/z/dę, czy ty sie szmato nie wstydzisz dawac na neta takie zdjęcia? na silowni też paradujesz z gołą doopą? ubierz się szmato bo nie jestes taka super zgrabna zebys paradowala z golą pi/zdą, jestes obleśna." rozbawilas mnie:P