Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie sygnały zainteresowania wysyła kobieta?

Polecane posty

Gość gość

jeden, dwa sygnały, a może kilka na raz? A jak powtarza to zainteresowana, czy może ma taki styl bycia? Jak interpretować, że się nami nie bawi?

Gość gość
Oj mało masz na necie stron z tym? Najpopularniejsze to: Uśmiecha się, spogląda na Ciebie ukradkiem, a jak zauważy, że ją przyłapałeś na tym, to albo spuści wzrok udając, że wcale na Ciebie nie patrzyła, albo uśmiechnię się do Ciebie. Pozwala patrzeć sobie w oczy, ma powiększone źrenice. Śmieje się nawet z głupich i nieśmiesznych żartów, będzie próbowała Cię dotykać, opierać się (niby przypadkiem) ale one nie robią tego przypadkiem, zwłaszcza jeśli często się to powtarza. To tak z grubsza.

Gość gość
Wszystko co powyżej, oraz zawarte między słowami informacje, że liczy na bliższą znajomość typu; "musisz mi to kiedyś pokazać", "mogę Ci to wysłać", "trzeba będzie się tam kiedyś wybrać razem", oczywiście tak się też rozmawia z osobami, które się zwyczajnie lubi, ale jeśli dochodzą do tego inne, wymienione wyżej sygnały, to już może dawać do myślenia. Ze swojej strony powiem, że u mnie przede wszystkim ciągły uśmiech na ustach , większa żywość w rozmowie, większe zasłuchanie, częsty śmiech ze wspólnych żartów i ten właśnie przypadkowy dotyk, który u mnie jest bezwiedny, a zawsze idzie w parze z faktem, że ktoś mi się podoba.