Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze nastolatki są mega głupie

Polecane posty

Gość gość

Najlepszym przykładem na to są Rozmowy w Toku. Czasem oglądam z ciekawości i nie potrafię zrozumieć jak można być tak tępym człowiekiem. Nie umiecie zrobić prostych rzeczy, wykonywać podstawowych czynności, nie potraficie rozmawiać z ludźmi, nie wiecie co to pokora, sumienie, nie macie żadnych granic. W głowie kilo tapety i metr mułu, logicznie nie myślicie i nie potraficie się odnaleźć w prostych sytuacjach. Nie czaję tego kompletnie. Ja jak miałem 17 lat to potrafiłem logicznie myśleć, zawsze potrafiłem sobie sam wszystko zrobić i o siebie zadbać. Jak nie dawałem rady to wiedziałem kogo i jak poprosić. A Wy dzisiaj nic nie potraficie, wiecznie narzekacie że nic nie macie a tak naprawdę macie więcej niż ja jeszcze dziesięć lat temu. Jesteście pokoleniem totalnych leni i debili.

Gość gość
Rozmowy w Toku to ustawka, tylko przyglupie kury domowe i inni kafeterianie to ogladaja. Ale masz racje, mlodziez jest glupsza niz kiedys.

Gość gość
Jak powołujesz się na rozmowy w toku to Ty jesteś mega głupia :D Każdy wie, że to jest tak wyreżyserowane, że aż boli :D

Gość gość
To już nie chodzi mi o te głupie rozmowy w toku ale ogólnie o całokształt. Co dziennie widzę jak zachowują się nastolatki a to w sklepie a to w pracy a to koło domu i widzę że jesteście mega idiotami. Nie wiem czy ten internet robi Wam wodę z mózgu czy rodzice Was nie potrafią wychować ? pewnie jedno i drugie.

Gość gość
nastolatki? ja sadze ze panny w wieku ponad 20 sa tez tak puste jakby mialy lat nascie

Gość gość
Takie pokolenie nic nie zrobisz, moja córka ma 13 lat i modlę się codziennie żeby w takie głupie towarzystwo nie trafiła.

Gość gość
Teraz w ogóle jest inaczej.Weźmy pod uwagę zainteresowania dzisiejszej młodzieży,to jak spędzają czas wolny.Przypuszczam,że większość młodych osób,po powrocie do domu siada do komputera.,o przeczytaniu książki nie wspomnę,bo to pewnie dla nich obciach.

Gość gość
ano to fakt

Gość gość
Chyba zapomniałeś wziąć leki, Wili.