Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c587372789

Podkłady, które nie zapychają i które są dostępne w sklepach

Polecane posty

Gość c587372789

Cześć, czy znacie jakieś podkłady, które nie zapychają i są dostępne w sklepach? Najlepiej w Rossmannie. Niestety, większość podkładów jakie miałam strasznie mnie zapychały, miałam na twarzy mnóstwo krostek :( dodam, że mam cerę mieszaną i zależy mi na dobrym kryciu, lecz nie o efekcie maski ;)

Gość c587372789
up

Gość paulapati
Mam cerę mieszaną i używałam kiedyś drogeryjnych podkładów ale po pierwsze zatykały mi też pory jak się okazało bo też wychodziły mi krosty - teraz to wiem - i na dodatek miały matowić a głównie mam wrażenie że przesuszały mi skórę. A po kilku godzinach na twarzy i tak miałam lodowisko i błysk. Zaczęłam szukać czegoś innego i zdecydowałam się spróbować eko podkładu i to był strzał w dziesiątkę. Teraz nie wychodzą mi krosty, skóra się nie tłuści tak jak wcześniej i co ważne nie jest przesuszona. Zaczęłam też używać takich kremów i jest o niebo lepiej w porównaniu do chemicznych kosmetyków. Polecam spróbować.

Gość gość
Ja polecam z loreala albo z reemela rozświetlajacy

Gość gość
Spróbuj Pharmaceris. Dostępny jest tylko w aptekach. U mnie kosztuje ok 45 zł a zamawiam przez internet i wynosi mnie ok 34 zł. Nie jest tłusty i dobrze kryje. Pracuje w biurze i spokojnie daje radę przez 8 h. Jedno opakowanie wystarcza mi na 6 miesięcy a używam go codziennie.

Gość paulapati
W stacjonarnych sklepach to go raczej nie znajdziesz ale ja już od dawna kupuję w necie i nie ma z tym żadnych problemów. Przestałam kupować te chemiczne podkłady bo silikony ładnie wygładzają ale przy problematycznej skórze niestety ale sprzyjają właśnie zaostrzaniu problemów i zatykaniu.

Gość aniczka555
Ja też używam taki naturalny podkład też dlatego że te inne mnie zatykały ale długo się męczyłam zanim ktoś mnie uświadomił. Teraz używam Bio-Make-Up Medium Provida Organics wystarcza mi na długo więc jest to wydatek raz na jakiś czas. Ale najważniejsze dla mnie że już nie męczę się z brzydką cerą i krostami pojawiającymi się znikąd.