Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gardaronka

mam juz dosc! brak orgazmu

Polecane posty

Gość gardaronka

kurcze, dlaczego tak jest? jestem zalamana! z pierwszym facetem opanowalam swoj sposob-specyficzny i glupi ale zawsze to cos-i tylko lechtaczkowy. bylismy dla siebie pierwszymi. teraz jestem z kims innym-on jest bardziej doswiadczony wiec myslalam ze bedzie lepiej. stara sie chlopak ale co z tego. niestety nawet na swoj sposob nie osiagam orgazmu bo biedny by uciekl. czuje sie przez to okropnie. odechciewa mi jakichkolwiek zblizen. jak mam sie nauczyc tego cholerstwa!?

Gość kochający brat
Wróć do pierwszego.

Gość gość
Mentalnie jesteś z pierwszym.

Gość gość
Nie potrafisz sobie psity wytarmosić, upośledzona jesteś jakaś, kaleką, nie masz rąk? :D

Gość gość
orgazmy sa tylko na filmach :D

Gość gość
Nie zasługujesz zwyczajnie, tłumok jesteś :P

Gość jesli o orgazmie mowa
to jest wyuczony i zalezy od ciebie samej nie od faceta. no chyba ze posiada guns 10cm to faktycznie trudno colkolwiek czarować ;)

Gość gość
jakie wy jestescie durne 'wyuczyc orgazmu' ,dobre!!!!!!!!! :D:D:D dziewczyno masz zlego partnera, egoiste albo porozmawiasz z nim od razu w czym jest problem albo sie rozstancie tybedziesz ciagle zestresowana podczas pieszczot udawala ,ze jest wszystko ok a on bedzie uwazal ,ze jest dudnym ogierem:o :D

Gość kamikadze tak mowili
nie sluchaj tej kretynki z wykrzyknikami. jesli sama nie nauczysz sie w glowie puscic tak lejce ze dojdziesz, to chocby facet mial 20cm nie da rady. oczywiscie chemia tez jest przydatna, ale nie konieczna co dowodzi ze lechtaczkowe osiagasz. musisz sie uwolnic i przestac kontrolowac wtedy bedziesz szczytowac ;) obiecuje ci to ja. dojrzala pani :)

Gość gość
od kiedy dojrzala pani orgazm zalezy od rozmiaru czlonka? :D

Gość gość
dobrze prawi,trzeba uwolnić umysł orgazm rodzi się w głowie ..no przy sprzyjających warunkach bywa ze trzeba i odpowiednią pozycję znaleźć piękna sprawa

Gość ryczelim
pewnie ze dobrze. i pewnie ze zalezy. trzeba miec czym sobie ten orgazm zrobić a lecht. to nie to samo to ogolno ustrojowy, ze tak powiem ;)

Gość gość
jak to czym? no stymulując odpowiednie miejsca członkiem.i z ukochanym facetem,i ...sie odpływa w niebyt taki ze heja :D

Gość gość
Wszystkie maja orgazm lechtaczkowy a dopochowy to cud jak jest.tak ze nie rozumiem o co ci chodzi kobieto.

Gość twierdzac ze rozmiar
nie ma znaczenia potwierdzasz tylko jednego; ze pozostalo ci zadowalać sie beleczym ;)

Gość ja mam co ci zapodaje
pochwolo-lechtaczkowo-mozgowo-duchowy :)

Gość gość
ach to sie nie rozumieliśmy,czy rozmiar ,,,hm,,,czy grubośc,,,,hm nie mam wielkiego doświadczenia,ale gadamy z babami,i to kwestia indywidualna,w zaleznosci jaki członek jest,jaki ma kształt i to samo kwestia jak kobieta jest zbudowana i "powyginana" wewnątrz,chodzi o stymulację punktu skąd bierze łechtaczka swój początek-jeśli partnerzy tak się dobiorą i znajdą odpowiednią pozycję to kobieta będzie miała orgazmy pochwowe ,zapewne pozycja na rozjechną żabę ,od tyłu daje szansę na piękny koniec u kobiety,ewentualnie,od przodu ale musi być miednica powyżej głowy i kobieta wygięta w tył ....a bywa ze nie trzeba kombinować,tak ludzie się dobiorą ze wszystko gra i buczy

Gość gość
Ja wczoraj mialam orgazm bez stymulacji zewnętrznej części lechtaczki, a wiec stymulowana byla jej wewnętrzną czesc. Byla to pozycja klasyczna, ale pod pupa mialam poduszkę (taka nie zapadająca sie), biodra były uniesine. Niestety nie widzę różnicy miedzy tymi orgazmami- oba sa bez fajerwerkow, trwają jakies 3sekundy:( nie wiem jak poprawić ich intensywność:(

Gość gość
przykre,ja to mam taki odlot ze szok nawet nie mam świadomości ile to trwa tzn ,dawno nie uprawiałam sexu,więc kiszka ale u mnie była różnica między łechtaczkowym a pochwowym-przy tym to chyba straciłam kontakt z rzeczywistością ...ehhhh ....:)

Gość hehehehehehehehhehehehehee
taki masz orgazm na jaki sobie pozwolisz- by ja! :classic_cool:

Stymulacja czyli jej poziom to jedno a samo przygotowanie psychiczne przez kobietę i partnera to drugie. Jeżeli facet rozpali Cie do czerwoności odpowiednią grą słów, pieszczot itp to orgazm powinien być bardziej intensywniejszy.

Gość os om o
słów taaaaaaaak lubie słowka do uszka :)

Gość gość
Radek 90 odp perfekcyjna-ile ty masz lat?

Gość gość x
no to masz zadatki na kochanka doskonałego

Gość gość
Nigdy nie moge sie całkowicie zrelaksować podczas seksu, to zaczęło sie jeszcze z 1partnerem (mialam tylko2) z ktorym nie moglam dojść i choc bylo mi przyjemnie to nie moglam sie wyluzowac i wciąż myslalam czy wkoncu bede miec ten upragniony orgazm. Z obecnym mam orgazmy, ale i tak ciagle przychodzą mi do glowy natrętne mysli i wszystko mnie rozprasza:( chyba jestem nienormalna:(.

Gość gość x
kurna to nie myśl tyle tylko się kochaj zazdroszczę,że masz z kim to korzystaj z ttego!

Gość gość
Radek Ty jestes super facet:) Dojrzala odp i tak wlasnie jest jak piszesz. Kobieta lat ...:(

Gość gość
Naprawde masz 24 lata?