Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria199106

chlopak powiedzial ze trzeba wymienic mnie na lepszy model

Polecane posty

Gość daria199106

czesc... chlopak mi powiedzial ze trzeba mnie wymienic na lepszy model:( a bylo to tak ze wkurzal sie o wolno dzialajacy internet, ja z nim gadalam przez telefon, i zaczal sie denerwowac na mnie ze to przeze mnie chociaz nie mam z tym zadnego zwiazku:( ja w odpowiedzi chcialam go pocieszyc i zmienic temat, zaczelam mowic o wymianie czegos juz nie pamietam czego, a on na to ze to mnie trzeba wymienic:( i to nie jest tak ze czegos nie napisalam, pisze tak jak bylo, i chcialabym uzyskac jakies opinie czy to ja zawinilam... nie wydaje mi sie zebym byla jakas zla, a czesto cos takiego slysze, chociaz ostatnio np kupilam mu kompa do gier z grafa GTX 780 za dwie miesieczne wyplaty:( a nastepne juz odkladam zeby kupic galaxy S5 gdy wyjdzie bo on lubi te telefony... i wiem ze materialne rzeczy to nie wszystko, staram sie zawsze cos fajnego do jedzenia mu kupic albo zrobic, ogolnie opiekowac sie (jest mlodszy, ja mam 23 lata on 20) i mam taka odpowiedz... czy jest mozliwe zebym to ja byla ta zla? aha, i nie interesuje sie innymi chlopakami wiec nie tu jest problem...

Gość daria199106
teraz kilka razy do mnie dzwonil a ja nie chce odbierac jakos boje sie ze znowu bedzie mial mi cos za zle... no i to co powiedzial

Gość gość
macie jakies opinie?

Gość daria199106
po jedzeniu zawsze mam gazy, smierdzace, czasem nie umiem sie powstrzymac, czasem trzymam to w sobie i rozwala mi brzuch ;/ lekarka nic nie powiedziala kazala pic rumienk ;/ wg mnie to moze byc zespol jelita drazliwego ;/ sa jakies domowe sposoby? jakies tabletki na to? ziolka? cokolwiek.. jem te espumisan po kazdy7m posilku jest lepiej ale to jeszcze nie to

Gość studentka 3 roku
czemu Ty takiego dziada sponsorujesz. Widzi że ma Cię w garści to sobie pozwala

Gość daria199106
to nie dziad tylko mężczyzna z duzym przyrodzeniem :)

Gość gość
mus to mus dostarcz mu kilka lepszych modeli do wyboru :classic_cool: