Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schudnąć 5 kg

Przeszłam na dietę a jestem głodna!

Polecane posty

Gość schudnąć 5 kg

Muszę schudnąć 5kg ostatnio codziennie wieczorem jadłam, nie wiem co mi się stało, normalnie od pół roku nie jadłam po 19.30 a teraz dzień w dzień jakiś głód bierze. No i teraz tak lekko, ale boję się, że jak dojdzie np do 23-24to będzie mocno. Bo spać idę o 1. Piję sobie herbatę może się ją najem

Gość Nasturcja 123
Ja mam to samo, tez chce schudnac akurat 5 kg... Tylko ze to nie ma snsu robic tak długich przerw w jedzeniu, powinno sie jesc róznomiernie, małe porcje co ok. 3 godziny... Ale ssanie chyba przy odchudzaiu zawsze czuc i tak Ja próbuje diety ok. 1700 kcal bo sie boje jo-jo, na razie w kółko jem za duzo

Gość gość
a jecie duzo blonnika?

Gość schudnąć 5 kg
ja właśnie staram się jeść co 3 godziny tak, a ostatni posiłek do 19.15 około. Dziś jadłam o 17, ale nawet duża kolacja to była, z tym że nie jadłam śniadania tylko sam obiad. Myślałam że się najem na dobre bo zjadłam dużo, al zwykle staram się jeść ostatni posiłek 18-18.30 to dla mnie dobra pora a dziś wcześnie i się boję czy wytrwam. Kurde trzymaj za mnie kciuki żebym wytrwała, a ja będę za ciebie xD

Gość Nasturcja 123
to moze bys chociaz jabłko zjadla na noc, jak cie ssie? Jabłkiem sie mozna łatwo zapchac, a ma mało kalorii. Bo dosc długa robisz przerwe w jedzeniu jak sie kładziesz dopiero o 1 w nocy, lepiej byłoby jesc o 22 ostatni raz cos lekkiego, albo choc godzine przed snem owoc... Ja mam jeszcze gorzej ostatnio, bo totalnie nei moge spac w nocy, ani zasnac, i sie jeszcze do tego budze. Kregosłup mi sie wykrzywił i uciska na pecherz, a jak sie robie głodna, od razu zaczyna mi sie chciec sikac, i co chwila latam na kibel, kiedys tego nie czułam tak, ale teraz przez ten ucisk..... Szkoda gadac. Kciuki bede trzymac za ciebie, oczywiscie :)

Gość schudnąć 5 kg
wiesz ja mam taką zła przemianę że jak zjem jedną kanapkę z serem o 22 to potem może być 1kg w przód xD Właśnie dlatego mi w boki poszło bo jadłam 20-23, a normalnie nie jem, chociaż chodzę spać o 1 w nocy. Ale te pół roku jakoś żyłam z tym i było nie tak źle, bywał lekki głodzik np o 24 ale obejrzałam sobie jakieś zdjęcia jedzenia w necie (dla mnie to działa ulgowo nie że jeszcze bardziej głodnieję jak u większości ludzi tylko tak jakbym to jadła trochę) i było lepiej, szłam spać z myślą że jutro wstanę zjem sobie śniadanie :D. Jak jestem naprawdę głodna, to mamy w domu taki barszcz co jak zaparzysz cały kubek to ma 30kcal podobno, tyle co jabłko, a jak zjesz to jakbyś zjadł normalny. Zawsze jak mnie głód napadał to wtedy go piłam, ale już się nażłopałam tyle że przestał smakować :D Za owocami generalnie nie przepadam ale czasem chce mi się jabłko. W sumie jakbym zgłodniała to bym zrobiła chyba kisiel bez cukru... PS. Boli cię kręgosłup że nie śpisz czy z głodu?

Gość Nasturcja 123
Nie wiem dlaczego nie spie, mam takie problemy od dawna, biore melatonine, ale nie zawsze działa. Kregosłup uciska, i w nocy sie od tego budze bo latam na kibel... :( Tragedia. Metabolizm mocno podkreca czeste jedzenie, najlepiej jesc ok. 5 razy dziennie, sniadanie tez...

Gość schudnąć 5 kg
mogę zapytać ile masz lat? Bo ciekawi mnie czy to od wieku ten krręgosłup czy np jesteś b. młoda i tak jakoś. Ja jem normalnie 3-4 posiłki a zdarzało się nawet że tylko 2. Śniadania w sumie zwykle nie jem tylko obiad. Oprócz tego kolację no i coś małego słodkiego pomimo diety :P Nie odmawiam sobie tylko dlatego że się odchudzam, bo liczy się że nie zjesz całej czekolady na raz tylko np. 3 cukierki a nie że w ogóle jesz słodkie. Czekolada uszczęśliwia. No a jak jem 4 posiłki to zjadam np. kanapki na podwieczorek i coś takiego na kolację, np. obiad 12.30, batonik 14, 16 podwieczorek, 18.30 kolacja

Gość Nasturcja  123
mam 36 lat niestety... ale z nim problemy były chyba wczesniej, zaczeło sie w podstawce cos jak lumbago... ja tez jem słodkie, podobno to dozwolone pije nawet piwo, chudłam pijac piwo, ostatnio niestety przeginam z iloscia Własnie nie wiem, ile kalorii ma Fasberg? A ty jaka kalorycznosc stosujesz w swojej diecie?

Gość schudnąć 5 kg
jem 1300-1600kcal, zależy jak danego dnia jestem głodna :) Bo w sumie to można jeść różne potrawy chodzi o to żeby zmniejszyć ilość tych kalorycznych a nie w ogóle rezygnować. Ja lubię czekoladę i zjeść batonik np. 200kcal sobie pozwalam 36 lat to też dużo jeszcze nie jest :P ale że od podstawówki problemy z kręgosłupem? Za wcześnie na takie problemy w tym wieku... Ja tam mam krzywy strasznie chodzi ci o piwo carlsberg? tutaj masz kalkulator kalorii, bardzo fajny jest nawet są typy żywności np. czekolada milka czekolada alpen gold http://www.tabele-kalorii.pl/ ja piwa nie lubię to nie piję i sama z siebie nie wiem ile może mieć kcal :P ale tu pisze że carlsberg jedno piwo 40kcal, jestem aż zdziwiona bo słyszałam że jest kaloryczne, a 40kcal to malutko! 12 ja wytrwałam, jak wytrwam do 1 to będzie na +!

Gość schudnąć 5 kg
dotrwać do jutra, dotrwać do jutra, dotrwać do jutra

Gość gość
O rany tak sie karac ? :-! Zjedz kawał kiełbachy z mosztardą i bdz szczesliwa .:-D

Gość gość
im bardziej chce sie schudnac tym bardziej chce sie jesc

Gość schudnąć 5 kg
przestań prawie dotrwałam, zaraz idę spać i mam zjeść kiedy tyle przseszłam? o nie... :D

Gość gość
A ja tam sobie zjem ,a co tam ..raz sie żyje :-D Dobra kiełbaska mniam ,mniam :-D

Gość schudnąć 5 kg
gościu jesteś wredny :D nie dam się skusić!

Gość schudnąć 5 kg
a mam świeżą bułkę w chlebaku, jest miękka... ahahahaha, nie nie :D

Gość schudnąć 5 kg
tak w ogóle, to nie mam kiełbasy tylko boczek w lodówce :D

Gość gość
Boczuś też mniam mniam .:-D

Gość schudnąć 5 kg
no i ze szczypiorem i tą bułą :D gościu jadłeś kiełbasę z kawałka czy z plastrka z chlebem? i jesteś jakiej płci jeśli mogę zapytać? :D

Gość gość
Jam jest pies i dlatego wtrążalam kiełbachę z pętka . Tobie tez Smacznego ! Zjedz bułę i bdz szczesliwa no przeciez glodna nie uśmiesz:-D

Gość Daria33333
To ja troche poważniej a nie o kiełbasie i bułach. miałam podobny problem z wieczornym jedzeniem i zastosowałam dwa rozwiązania tj. łykam tabletkę slimgreen trio Ok 17 i ok 20 jak mam ochotę coś zjeść (ale nie jestem głodna tylko w głowie jest chęć jedzenia) zjadam twarożek biały. Mimo tego nocnego jedzenia schudlam w ciągu 2 miesięcy 5 kg. Uważam, że można jeść wieczorem ale myśląc co i ile.

Gość gość
kiedyś na yt widziałam filmik jak dziewczyna się odchudzała i pokazywała jakie ma pełne talerze jedzenia :) trochę mięsa i dużo różnych warzyw i surówek, pieczarki itp. normalnie pełny jedzenia duży talerz obiadowy

Gość Malgorzata60
A jak byś chciała -przejść na dietę i być przejedzona -nie da się .Organizm też człowiek i jak mu się cos zabiera to woła oddawaj!!!!!!

Głodzisz się to jesteś głodna. Nie myl głodzenia z dietą, bo to różnica jak między krzesłem a krzesłem elektrycznym