Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mezatka34

Ankieta Erotyczna

Polecane posty

Gość mezatka34

1) Jak masz na imię? 2) Ile masz lat? 3) Stan cywilny 4) Jakie pozycje lubisz najbardziej? 5) W jakich miejscach publicznych uprawiałaś/uprawiasz seks? 6) Gdzie najbardziej lubisz uprawiać seks? Które pomieszczenia w domu? 7) Czy lubisz szybkie numerki? Czy ściągasz majtki na szybki numerek? 8) Czy lubisz seks analny? 9) Czy robisz loda swojemu partnerowi? Jak długo to robisz, jeśli z wytryskiem to gdzie pozwalasz mu skończyć? 10) Wolisz gdy partner jest delikatny czy ostry? 11) Czy jesteś głośna podczas stosunku? 12) Jak często uprawiasz seks? 13) Czy zostałaś przyłapana przez kogoś na uprawianiu seksu? Jeśli tak to przez kogo ? 14) Jaką nosisz bieliznę? Kolor i rodzaj majtek 15) Czy lubisz klapsy w pośladki podczas współżycia? 16) Czy uczestniczyłaś kiedyś w trójkącie, lub chcesz w nim uczestniczyć? 17) Czy zawsze nosisz majtki? 18) Na jakich przedmiotach, meblach kochałaś się z partnerem? 19) Które miejsca na łonie natury wykorzystałaś na zbliżenia seksualne? 20) Czy kochasz się z rana zaraz po obudzeniu? 21) Jaki strój preferujesz do spania?

Gość mezatka34
1) Magdalena 2) 34 3) Mężatka 4) Pieska, jeźdźca 5) galerii w łazience 6) Sypialnia, łazienka, kuchnia 7)Lubię, bieliznę tylko zsuwam na uda 8)Nie 9)Robię, około pięciu minut 10) i delikatny i ostry 11)Tak 12) Około 3 razy w tygodniu 13)Tak, przez brata 14) Czerwień, biel, róż, czerń- bokserki i stringi 15)Tak ale delikatne 16) Nie 17) Tak 18) Stół,, pralka, blat kuchenny 19) Las, plaża, Jezioro 20) Czasem 21) Halka lub bielizna

Gość mezatka34
Chciałam żeby było oczko czyli 21 pytań :D

Gość gość
1. Ola 2. 17 3. mam chłopaka 4. lubię wszystkie ale najbardziej na pieska 5. w łazience w sklepie, na stacji benzynowej 6. sypialnia i kuchnia 7.Lubie nie ściągam 8.tak 9. tak około 5 minut 10. zależy od dnia ale częściej ostry 11. tak 12. codziennie 13.tak jak miałam 15 lat przez starszego brata 14. czerwone lub czarne stringi 15.Delikatne 16. Uczestniczyłam 17.nie 18. stół, komoda, umywalka, w prysznicu 19. plaża, las, łąka 20. Czasami 21.Halka lub majtki i biustonosz

Gość wdowa po Stalinie
1.Waleria 2.81 3.Przejściowy 4.Wygodne 5.W autobusie relacji Sandomierz-Koluszki Górne 6.Spiżarnia 7.Lubię. Nie zawsze zdążę ściągnąć majtki. 8.Jaki??????? 9.Loda mu kupuję, wszystko jedno gdzie nachlapie bo i tak sam po sobie sprząta. 10.Nie mogę się zdecydować, biorę obu. 11.Nie wiem, mam słaby słuch. 12.Regularnie, raz do roku. 13.Tak, przez partnera. Ale była zadyma..... 14.Majtki z golfem w kolorze delikatnej opalenizny. 15.Nie lubię, bo po klapsach zdarza mi się popuścić. 16.Nie jestem pewna, nie ma na to jednoznacznych dowodów. 17.Zawsze noszę majtki. ZAWSZE! 18.Na łóżku i na żyrandolu. 19.Kałuża. 20.Budzę się po południu. 21.Strój roboczy.

1-gość , błędnygość 2-od jakiegoś czasu pełnoletni 3-łon posiada łoną 4- wiele 5- w sklepie, w windzie, w aucie, na klatce schodowej, w parku, w lesie 6- oświetlone i te zacienione 7- nie zawsze . czasami zsuwam jej jedynie z tyleczka a szybkie numerki hmmmmmm lubię 8-nie miałem okazji 9-funduję. długo. a moj kuń konczy to tu to tam 10-wole jak prtnerka jest ostra kiedy jest ulegla ale lubię tez gdy jest ulegla gdy jest ostra. Bo rajcuje mnie zarowno ulegla suczka jak i zadziorna sucz 11-zwyklem ją nakarmic podczas , po ale nigdy przed. Musi byc glodna jak zobaczy kiełbasę:P 12-bardzo często . wychodzi jokoś ze trzy cztery razy na rok 13- zostałem przyłapany . Zwykle są to ludzie ale raz zdazylo sie ze zrobila to zona 14-pantalony takie do kolan. inaczej przymarza przyrodzenie do zbroi. zwykle jest to kolor ładny taki czarny jakby 15-tak lubie kiedy klapsam ja po tyłku 16-równoramienny? nieeee ale bym chciał bo gdzie sie nie obrócisz tam jest ostry ... yyyy znaczy kąt 17-nie zawsze 18-? to głupie pytanie . mam tylko partnerki:O czy to źle? 19- zawsze wykorzystuje łono na zblizenia nooooo czasami w paszczu wtedy bez łona 20-tak czesto . ona mowi zrobic ci kawe? a ja . tak . kocham cie 21-kolczugę. jest zwiewna i lekka

Gość gość
1. Agnieszka 2. 34 3. mężatka 4. od tyłu, na jeźdźca, 69 5. auto, ławka 6. sypialnia 7. tak 8. tak sobie 9. tak i zależy bywało na twarz, we włosy czy piersi 10. ostry 11. bywa, że tak 12. nie ma reguły, średnio co kilka dni 13. nie 14. koronkową, figi i stringi począwszy od czarnej czy białej po różne kolory 15. dla zabawy 16. tak raz 17. zazwyczaj tak 18. blat kuchenny, stół 19. las, łąkę 20. nie zawsze 21. koszulę nocną

Gość gość
gość dziś cześć 4Imperium :D

Gość gość
Imperium jak mąż, Najszybszy i Wilk z Bacówki? :-P

Gość gość
Imperium uczestniczyła w trójkącie z Najszybszym i Koke na ławce :-D

Gość gość
ale Najszybszy odpadł w przedbiegach, bo po prostu wyjął pena i od razu się spuścił, nie bez kozery nosi ksywę "najszybszy" :classic_cool:

Gość gość
Śpuscił się na włosy. :classic_cool: :-D

Gość sexylady
1. Karolina 2. 20 3. panna 4. na pieska, 69 5. nad jeziorem 6. sypialnia 7. lubię. ależ oczywiście 8. nie lubię 9. lubię. w moich ustach 10. ostry 11. czasami 12.raz w tygodniu 13. tak. przez tate 14. koronkowe bokserki, stringi. czarne 15. tak 16. nie 17. nie zawsze 18. łózko, stół, blat w kuchni 19. jezioro 20. tak 21. nago

Gość gość
1.Natalia 2.35 3.Mężatka 4.Na pieska 5.W parku, gdzieś na polanie pod gołym niebem 6.W sypialni 7.Tak odkąd mój mąż złapał mnie zaraz po powrocie z pracy, podniósł spódniczkę, rozerwał rajstopy, odsunął majtki i brał na stojąco aż doszedł we mnie. Zrobił to zupełnie z zaskoczenia i spontanicznie, później przyznał, że był cholernie napalony. Jak o tym myślę do tej pory to aż mnie ciarki przechodzą. :D 8.Tak 9.Tak, aż wytryśnie w ustach 10.Raz delikatny, raz ostry, zależy od nastroju 11.Zazwyczaj nie tłumię jękania, więc raczej tak, miewam mocne orgazmy 12.3 razy w tygodniu 13.Nie przez nikogo 14.Koronki, stringi. W panterkę, czarne, białe 15.Lubię 16.Nie uczestniczyłam, ale nie chcę uczestniczyć 17.Nie.Latem zwłaszcza zakładam spódnicę i chodzimy z mężem do parku. Siadam na nim, a nikt o niczym nie wie i się nie domyśla. :> 18.Na szafce, komodzie, w wannie 19.Pola, łąki, lasy 20.Parę razy bywało 21.Nago

1) Jak masz na imię? - Piotr 2) Ile masz lat? - obecnie i już oficjalnie zaliczam czterdziestą pierwszą wiosnę:) 3) Stan cywilny - kawaler, chociaż plotki mówią co innego. T przy okazji zdementuje, nie jestem rozwodnikiem. 4) Jakie pozycje lubisz najbardziej? - ja na górze ona na dole, bronią się i różnie to wychodzi ważne że wilk syty i owca cała. 5) W jakich miejscach publicznych uprawiałaś/uprawiasz seks?- Z Agatą nie robiliśmy tego chyba tylko w środkach komunikacji publicznej. 6) Gdzie najbardziej lubisz uprawiać seks? Które pomieszczenia w domu? - Łóżko, sypialnia. Pralka, jak nie pobiera wody to połączy się przyjemne z pożytecznym :P .... Już mi się nie chce i tak że do szóstki ;) 🖐️

Gość gość
1) Jak masz na imię? Kasia 2) Ile masz lat? 22 3) Stan cywilny wolna 4) Jakie pozycje lubisz najbardziej? od tylu misjonarska 5) W jakich miejscach publicznych uprawiałaś/uprawiasz seks? las 6) Gdzie najbardziej lubisz uprawiać seks? Które pomieszczenia w domu? w sypialni 7) Czy lubisz szybkie numerki? Czy ściągasz majtki na szybki numerek? lubie szybki numerek przed zajeciami i sciagam wtedy majtki 8) Czy lubisz seks analny? nie lubie 9) Czy robisz loda swojemu partnerowi? Jak długo to robisz, jeśli z wytryskiem to gdzie pozwalasz mu skończyć? robie ale bez wytrysku 10) Wolisz gdy partner jest delikatny czy ostry? delikatny 11) Czy jesteś głośna podczas stosunku? troszeczkę 12) Jak często uprawiasz seks? dwa razy w tygodniu 13) Czy zostałaś przyłapana przez kogoś na uprawianiu seksu? Jeśli tak to przez kogo ? nie 14) Jaką nosisz bieliznę? Kolor i rodzaj majtek figi w roznych kolorach 15) Czy lubisz klapsy w pośladki podczas współżycia? nie 16) Czy uczestniczyłaś kiedyś w trójkącie, lub chcesz w nim uczestniczyć? nie chce ale chciałabym spróbować 17) Czy zawsze nosisz majtki? tak 18) Na jakich przedmiotach, meblach kochałaś się z partnerem? w kuchni na stole 19) Które miejsca na łonie natury wykorzystałaś na zbliżenia seksualne? las 20) Czy kochasz się z rana zaraz po obudzeniu? tak 21) Jaki strój preferujesz do spania? majtki i t-shirt

1) Alicja 2) 26 3) Panna 4) Na pieska, 69 5) W przymierzalni, lodzik 6) W sypialni mimo wszystko 7) Nie za bardzo 8) W zasadzie to może być 9) Tak, pierwszy raz jak miałam 16-17 lat, w buzi 10) Bez różnicy 11) Raczej tak 12) Kilka razy w tygodniu 13) Tak, przez siostrę 14) Stringi, różowe 15) Tak 16) Nie 17) Tak 18) Łóżko, stół... 19) Brak 20) czasami 21) nago

Gość gość
1) Nadia 2) 35 3) Rozwódka 4) Na pieska, misjonarz, na jeźdźca, 69 5) W parku miejskim, na kempingu, nad jeziorem, w szatni, na klatce schodowej 6) W łóżku standardowo i w łazience, w wannie <3 7) Zdecydowanie. Zależy czy są warunki i jakie mam majtki. 8) Tak 9) Tak, tak długo jak chce, kończy w ustach oczywiście 10) Jak szybki numerek gdzieś w miejscu publicznym to lubię jak partner jest agresywny, jak w bardziej nastrojowych warunkach np w łóżku lubię długą grę wstępną i dużo czułości 11) Podczas dobrego seksu tak! :D 12) Jak jest tylko ku temu okazja czytaj przystojny, silny mężczyzna 13) Przez znajomą na imprezie 14) Koronki stringi i figi, lubię fioletowe, czarne i różowe kolory 15) Tak 16) Nie uczestniczyłam, może kiedyś ;) 17) Tak 18) Na stole, na krześle, na schodach, na ławce 19) Pole kempingowe, plaża 20) Tak, najbardziej lubię rano 21) Nago

Gość gość
1 nieistotne 2 26 3 panna Ale mam kogoś 4 zależy na jaki seks mam ochote misjonarz lub na boku jak delikatnie jak chcę poszaleć to ja ujezdzam albo na pieska 5 na parkingu w sszpitalu 6 sypialnia 7 lubię. Ściągam. 8. Nie wiem spróbowałam tylko raz 9 robię. Lubię to robić. Najlepiej dlugo. Kończy na twarz lub w buzi 10 różnie 11 czasami nawet bardzo 12 Nie tak często jakbym chciała zazwyczaj dwa trzy razy w tygodniu 13 uslyszana. Rodzice 14 na codzień zwyczajna bawelniana. Lubię koronkowa.czerń czerwień. Stringi bokserki. Ladne komplety. Mam też bodystocking 15 lubię 16. Miałam okazję zrezygnowałam więc nie. Czy bym chciala? Fantazje są ale.póki co nie myślę powaznie o realizacji. 17 latem nie zima zawsze 18. Maska samochodu pralka kanapa lozko biurko wanna 19 Las łąka 20 czemu nie? Lubie z rana o ile nie czuje ze mam bardzo pełny pecherz 21. Do spania? Coś wygodnego. Koszulka luźne spodenki lub majtki

Gość gość
Sabina 39 Rozwiedziona Misjonarza, na pieska Parking, garaż Łóżko, stół Lubię i ściągam Od niedawna tak To naturalne. Wytrysk na twarz, albo w usta, jeżeli przegapię moment Ostry Jestem dosyć głośna Niestety tylko okazyjnie. 2-3 razy w miesiącu Kilka razy. Gapiowie Różną Lubię. Nawet bardzo Tak, tak Nie zawsze Stół, podłoga, parapet Las, park, krzaki Jak mam do tego okazję Tylko nago