Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co o nich sądzicie

Co sądzicie o facetach którzy z puszystą kobietą mogą iść tylko do łóżka

Polecane posty

Gość Co o nich sądzicie

Ale nigdy nie zwiążą się z taką?

Gość gość
A sa tacy? :o

Gość Co o nich sądzicie
A mało to takich? Wstydzą się przy kumplach pokazywać z dziewczyną, która ma nadwagę, ale niezobowiązująco przespać się z taką mogą.

Gość gość
nie wiem ,ale ja np miala odwrotnie :( tzn jestem ładna, szczupla ,a facet ,który miał żone przy kości i nie zbyt ładną chciał ode mnie tylko seksu, w zwiazku został z nią... niestety ładna i szczupła kojarzy się z głupiutką ,a taka przy kości i nie za ładna np z mądrzejszą, dlaczego oceniamy ludzi po wyglądzie ?

Gość gość
Nie wiem bo jestem szczupła, a moj kolega, któremu podobaja sie tylko puszyste ma wlasnie taka dziewczynę i zawsze takie mial. Nie rozumiem tego, bo chyba kobieta musi byc wg faceta atrakcyjna, zeby z nia współżyl, a skoro mu sie podoba to chyba nie powinno go obchodzić zdanie innych. Tacy faceci to ku¤ta¤sy.

Gość gość
Jej kolega coś robi a ta szmata wyzywa miliardowy grupę ludzi :(

Gość gość
Ja tak miałem, spotykałem się z kobietą która mi się nie podobała, wstydziłem jej się przed znajomymi, nikt nawet jej zdjęcia nie widział, nie chodziło mi tylko o seks, bo normalnie się spotykaliśmy, ale bardzo szybko stwierdziłem że to bez sensu i odszedłem, dlaczego się nią spotykałem, po prostu sam nie jestem atrakcyjny i wiem że każda przeciętna mnie oleje, myślałem że ją pokocham tak się jednak nie stało :(.... teraz wiem że lepiej być samemu niż z kimś kto od początku mi nie odpowiada.

Gość gość84
Są tacy co im tylko na seksie zależy. Wtedy mogą to robić nawet z kobieta która niespecjalnie im odpowiada ale jest chętna. Ot i cała tajemnica.

Gość gość
gość84 - tylko jaka jest z tego przyjemność?

Gość gość84
gosc - nie mam pojęcia. Raz że puszyste mnie nie kręcą i nie mógłbym bym z taką...no poprostu nie. A dwa, że jednak nie należę do kolesi którzy pykają co popadnie. Ale uznaje też fakt, że każdy myśli inaczej i ma inne potrzeby. Być może to jest trochę tak jak z prostytutka - tyle, że płacić nie trzeba no i ma się tę świadomość, że laska robi to z Tobą bo chce a nie dlatego, bo jej zapłaciłeś.