Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotkA778811

zwerwałam ale kocham

Polecane posty

Gość migotkA778811

chodziłam z chlopakiem 5 lat,czasami miałam watpliwosci czy to jest milosc z mojej strony az w koncu zerwałam 6 miesiecy temu ale ta przerwa utwierdziła mnie w tym ze go kocham;/ jednak on inaczej widzi nasza przyszlosc poniewac chce byc rolnikiem i mieszkac z rodzicami,ja sobie tego nie wyobrazam,coraz mniej piszemy .jak go nakłonić do zmiany decyzji? teraz troche odgrywa sie na mnie i mnie zlewa przez to ze z nim zerwalam.Jednak moglibysmy byc razem gdyby nie jego decyzja o przyszłosci .POMOCY

Gość migotkA778811
zerwałam tez przez rutyne która sie wkradła do naszego zwiazku

Gość migotkA778811
kochamm go nadal i nie wyobrazam sobie byc z kims innym,Co działa na faceta aby zmienił decyzje?

Gość migotkA778811
up

Gość gość
Macie inne priorytety .A poza tym zastanow sie czy to jest miłośc ,czy przyzwyczajenie ? Rutyna ? Po 5 latach ? To tak sie ludzie nauczyli nazywać wypaleniem sie zwiazku . Miłość powoduje ze ludzie pojda za ukochanym do piekła ,a ty nawet na wieś nie chcesz iść ...

Gość migotkA778811
Tak naprawde nie moglam zniesc jego zapachu konskego łajna :( A teraz za nim tesknie , tak mi go brakuje ze zasypiam z konska kupa obok , aby mi go przypominala....

Gość migotkA778811
tesknie za nim ;( wiem ze to tez jest troche przyzwyczajenie,ale nie wiem czy umie bez niego funkcjonowac i zyc.

Gość migotkA778811
Palcoweczka w jego wykonaniu ojjjj.....Tymi scharatanymi paluszkami od pracy mialam orgazm w kilka sekund....

Gość migotkA778811
hamski podszyw

Gość gość
Nie pociesze Cie .Jesli juz cos szwankuje to nic z tego nie bdz .Nie ma sensu sklejac na siłę .On tez jesli odpuscił to znaczy ze Mu nie zależy...

Gość migotkA778811
wydaje mi sie ze nie bede mogla byc z kims innym,nie wyobrazam sobie tego. tyle wspomnien;( to moj pierwszy chlopak i pierwsza milosc;(

Gość migotkA778811
up

Gość gość
To czemu zerwałas ? Miałas nadzieje ze jednak zmieni zdanie ? Kazdy tak mysli po zerwaniu ,A potem czas przynosi w darze nowa miłosc ...tylko kwestia czy lepszą ? Czy tez sie nie wypali ...

Gość migotkA778811
zerwalam bo mialam watpilwosci co do moich uczuc i to dosc długo;/ niektorzy twierdza ze zawsze sa jakies watpliwosci;/ale teraz wiem ze nie chce byc z innym;(

Gość gość
Moja kolezanka chodziła z chlopakiem 7 lat .Juz przed slubem powinni sie rozstać ale zrobili najwieksza glupotę i pobrali sie bo mysleli ze cos sie zmieni .No niestety po 3 latach rozpadło sie wszystko z hukiem .Także to nie ma sensu .

Gość gość
Jeśli wiesz ze to ten to wróć .

Gość migotkA778811
ale szkoda mi tego wszystkiego;(bylismy w miare zgodna para;(nie wiem czy umie zapomniec;(((codziennie placze przez to wszystko i jestem pesymistka co do mojej dalszej przyszlosci bez niego;(

Gość gość
A On czeka ?

Gość migotkA778811
on teraz nie chce za bardzo sie spotykac bo wie ze ja nie chce zamieszkac u niego z rodzicami i powiedzial ze zdania nie zmieni co do swojej decyzjiz rolnictwem i wydaje mi sie ze sie oddala zeby i mnie i jego to mniej bolalo;/

Gość migotkA778811
chociaz czasami mysle ze sie odgrywa przez to ze ja zerwalam;/ jak ostatnio sie spotkalismy to powiedzial ze nadal mnie kocha ale juz podjal decyzje co do swoich planów związanych z rolnictwem

Gość migotkA778811
przeraza mnie to wszystko

Gość gość
Jesli kochasz to idz za nim skoro On za Toba nie chce iść .W sumie to niezly zawód - bezrobocie nie grozi ,jeśc zawsze co jest .Teraz gospodarka zmechanizowana ,wielce sie nie narobisz ..tylko Ci rodzice .. To prości ludzie ?