Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooona22

prezent dla faceta na urodziny

Polecane posty

Gość ooooona22

Hej, co myślicie o tym, sprawiłabym facetowi jakiś mały prezencik, potem wypad na miasto, potem do hotelu gdzie zrobiłabym striptiz (to byłby 1 raz :) ) dalej wiadomo-miłosne igraszki, szampan, piwo, jedzenie, mielibyśmy pokój na całą dobę. Podobałby się taki prezent urodzinowy dla faceta? Co o tym myślicie dziewczyny? chłopaki? :) w sumie mam sporo czasu aby coś wymyślić, ale chcę być dobrze przygotowana.

Gość gość
Dobre. :-)

Gość zadumanyy_
Jak moja żona by mi zrobiła taki prezent byłbym wniebowzięty ;)

Gość gość
mi tez się podoba:) pomysl zarabisty;)

Gość ooooona22
naprawdę byłby zadowolony? :) nie mieszkamy razem jeszcze, więc można tak zrobić, skoro nie mamy jak, na takie zabawy pozwolić.

Na przykład możesz kupić mu jakaś fajną koszulkę z grafiką z http://www.megakoszulki.pl najlepiej z jakimś fajnym motywem który mu się spodoba. Ja swojemu siostrzeńcowi kupiłam ostatnio taką koszulkę z Królem Julianem. Uwielbia ten film a tym bardziej Juliana to ucieszył się bardzo:) a co wy sądzicie o takich modnych koszulkach? sama się zastanawiam czy nie kupić sobie w tym sklepie jakiejś koszulki:)

Gość facet_facet
Pomysł adakafe jest mega kretyński, a Twój ona jest mega :) Zapamięta na całe życie taki prezent, nie zastanawiaj się tylko jedziesz z koksem :)

Gość gość
Taaaa, myśle że na pewno wolałby koszulkę niż weekend z pijaństwem i mega sexem w hotelu, zwłaszcza z Królem Julianem (kimkolwiek on jest). Buhehehehehe

Gość aser35
A co polecisz witrynę z spersonalizowanymi prezentami?