Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

yebany sasiad z góry

Polecane posty

Gość gość

nade mna mieszka dziadek z babcią , jak kupiłam to mieszkanie to cieszyłam sie że starsi ludzie, nie ma w klatce dzieciorów małych itp okazuje sie że facet z góry siwy wielbiciel psów jest popiertolony ma dwa psy które wyją, skowycza, szczekaja itd ale to jeszcze nie takie straszne dziadek ma chyba alzhaimera, chodzi z młotkiem i cały czas puka w podłoge, przybija coś, wierci, rozsypuja mu sie gwoździe, spada z drabiny az u mnie żyrandol sie buja puka i przybija w łazience , w każdym pokoju, te jego psy ganiają jakieś cięzkie elementy ktore sie tocza po podłodze na balkonie zrobił sobie ogródek, robi grilla, ma pomidory, inne warzywa, podlewają to i woda mi leci , ptaki z tego ogrodu sra/ja mi na balkon, dziadek charcha i smarka z balkonu na trawę dziadek potrafi przybijać i walic o 4 rano albo 22 , puka, stuka, wali, spada coś, wysypuje, toczy , biega jakby miał petrade w du/pie, w nocy znienacka wstaje bo mu sie cos przypomni i wali w rury ciepłownicze a to hałas niesie strasznie mam chęc zabić tego starego chu/ja :O

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować