Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
TnT

Hej, Ludzie! IQ

Polecane posty

Zauważyliście tę przedziwną anomalię, jak mózg ludzki kreuje widziadło Wszechrzeczy? Otóż, spośród wielu znanych i opisanych rozumowań ten akurat wybrał sobie mapę indukcji jako remedium na problem (nie ważne jaki). Jest tak, że zawsze gdy nie potrafi wyjaśnić zjawiska (nie ważne jakiego) kreuje Ogólność Najjaśniejszą i utrwala definicję (załóżmy w umownie opisowej strukturze: treść, trwałość, znak). Z drugiej strony, i po drugiej stronie, zjawiska paradoksalnie "obserwowalne" (nie ważne jakie), których byt jest empirycznie z łatwa osiągalny (dla mózgu jest!) mapuje drogą dedukcji, czyli wyciąga wnioski z ogólności wszelakich kreując Szczególną Istotę :classic_dry: Skutkiem czego reorganizacja widziadła jako proces opisanych najznamienitszymi prawami jawi się jak dwie galaktyki tańcujące skrajem wokół czarnej dziury podług wzoru:

ON <=♫=>  (‿ˠ‿) <=♫=> SI  :classic_cool: Dobry wieczór.

Edytowano przez TnT

2 minuty temu, Mapet napisał:

Cycki

hmm :classic_dry:

Na pewno zastanawialiście się jak wyglądałby obraz Świata w mózgu składający się z samych materialnych rzeczy, czyli obiektywnie istniejących - kształtów smaku, zapachu, odczuć, bez tych wszystkich subiektywnych przybliżeń o rzeczach, wyobrażeń, i czy w jaźni geometrycznej struktury mózgu zebrałby te całą Wszystkość w Widziadło zbiorem zwanym ostrokątny kwadrat lub też jako gładkie koło 🙂 

Przed chwilą, TnT napisał:

Na pewno zastanawialiście się jak wyglądałby obraz Świata w mózgu składający się z samych materialnych rzeczy, czyli obiektywnie istniejących - kształtów smaku, zapachu, odczuć, bez tych wszystkich subiektywnych przybliżeń o rzeczach, wyobrażeń, i czy w jaźni geometrycznej struktury mózgu zebrałby te całą Wszystkość w Widziadło zbiorem zwanym ostrokątny kwadrat lub też jako gładkie koło 🙂 

0dbyt?

14 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał:

będą te cycki? bo nie wiem czy czekać

1 minutę temu, Mapet napisał:

Kanciaste 

użyj wyobraźni

2 minuty temu, TnT napisał:

użyj wyobraźni

A po co jak mogę popatrzeć na normalne

19 minut temu, Mapet napisał:

A po co jak mogę popatrzeć na normalne

Celna uwaga!  Niech już będą te cycki, chociaż jako przykład można by użyć czegoś bardziej zmysłowego i głębszego. Nieważne. Więc uważasz, że możesz patrzeć nominalnie? Przecież same cycki nie używają perspektywy a wykorzystują do tego mózg w Twojej czaszce. Popatrz jaka relacja się rozwinęła. Cyckom spodobał się twój mózg i nawiązały z nim komunikację. Teraz twoja kolej, pokaż mózg :classic_smile:

Edytowano przez TnT

Ogólność Najjaśniejsza - pierwszy Wszechobiektywny Byt Wszechświata, pierwotnej Prarzeczy,  reszta to fikcja :classic_cool:

Edytowano przez TnT

Po co takie rzeczy dla prostych ludzi tworzysz.

Liczy się jedynie najjaśniejszy 0dbyt kafeterii a reszta to fikcja.

14 minut temu, Mapet napisał:

Po co takie rzeczy dla prostych ludzi tworzysz.

Nic nie tworzę, piszę tylko co myślę 😄 są ludzie co mówią co słyszą, piszą jak czytali, robią jak widzieli, powtarzają itd. i przecież każdy z nas jest prosty, a Ty masz jakiś garb co wyróżnia?

Edytowano przez TnT

Pisze bo nie myślę i mam prawo bynajmniej tak. Nie podlega to dyskusjom

1 minutę temu, Mapet napisał:

I zakończyłam odyseje. 

rozpiąć trzeba jak ściska, Atlantydę pod wodą wiele barów obciska :classic_rolleyes:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się