Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niedawno zdałam sobie sprawę, że jestem uzależniona

Polecane posty

Gość gość

Od nietypowej w sumie rzeczy a mianowicie... Zauważyłam, że od ponad pół roku mimo że mam ponad 100 kanałów w tv bardzo rzadko oglądam inne oprócz dwóch: Polsat 2 i ATM Rozrywka... nie wiem jak to się stało i jak to się dzieje, że kiedy oglądam tv to bardzo ciężko jest mi przyłączyć na inny kanał tylko oscyluję między tymi dwoma i nic to, że tam ciągle lecą te same seriale i programy typu Graczykowie, Rodzina zastępcza, Kiepscy itp. Mimo że przed nalogowym oglądaniem tych kanałów i tak już kilka razy widziałam te seriale. Reasumujac nic innego prawie od pół roku nie oglądam. Wiadomości to żadnych a i filmy czy programy dokumentalne o wiele wiele rzadziej i z mniejszą chęcią niż kiedyś. Serio myślicie, że to uzależnienie? Powinnam to gdzieś zgłosić? Poza tym jeszcze teksty i sytuacje z tych seriali chyba zawladnely moim życiem :(

Gość gość
Niech się nie wypowiada holota co nie ma nic mądrego do powiedzenia. Problem dla mnie jest poważny.

Gość gość
To, ze jestem uzależniona od tych programów to nie znaczy, że mózg mi wyprało...

Gość gość
Halo, , ktoś, , coś?