Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z jakiego marketu pieczywo polecacie a z jakiego nie

Polecane posty

Gość gość

Ja ze swojej strony mogę polecić pieczywo z Piotra i Pawła i z Lidla. Jakoś wszystko z wypieków tam mi przypada do gustu, jest smaczne i szybko nie czerstwieje. Przyzwoite jest w CARREFOUR i w Biedronce. Za to najgorsze moim zdaniem jest z tesco i stokrotki (to to samo). Chyba najgorsze pieczywo wśród marketów i sklepów sieciowych. Wszystko wyglada na sztuczne i jest bez smaku. Zapraszam do dyskusji!

Gość gość
A jeszcze ze swojej strony chciałam dodać, że Kaufland trzyma poziom a polo market spadł wg mnie a kiedyś szalałam na punkcie ich bułeczek świeżo upieczonych.

Gość gość
polecam Real

Gość gość
spadł? ja nadal uważam, że to sklep chyba jedyny, gdzie dobre pieczywo sprzedają

Gość gość
a czytacie sklady tego pieczywa??? kajzerka z lidla ma sklad na dwie długie linijki. Dobre pieczywo nie jest do kupienia w marketach z tych i ch pożal sie boże piekarni gdzie wypeikaja mrożone gotowce

Gość gość
W biedrnce jest straszne pieczywo, zwłaszcza te tanie bułki. Wszystko co lepsze juz b drogie, ale tanie bułki maja gumowe, ohyda. Juz te kajzerki z tesco czy reala sa o niebo lepsze