Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kryzys w zwiazku 2,5 miesiące przed ślubem nie wytrzymam dłużej

Polecane posty

Gość gość
jak pije w każdy weekend i nie jest w stanie zrezygnować z alkoholu chocby co drugi weekend to niestety ,ale jest uzależniony...akoholizm to nie tylko picie codzienne pod sklepem.....ja tez na poczatku sobie to wmawiałam bo mój niedoszły narzeczony rowniez libacje weekendowe miał...do stanu niemal nieprzytomności...ale to tylko dlatego,że na tygodniu jedyne co go powstrzymywało to praca za minimum bo inaczej nie miałby za co chlać,ale jak miał np.wolne kilka dni na tygodniu to walił alkohol tak samo!!!

Gość a dlaczego tak rzadko
Taaa, idioci koledzy go tak rozpijaja, na pewno zwiazuja go i wlewaja mu do gardla, a on nie ma nic do powiedzenia. Tak sobie tlumacz. Myslisz, ze szantazowanie seksem itp da skutek, ha ha Widac od razu, ze nic z tym nie zrobisz wiec nie marnuj tutaj czasu. Przez cos takiego moja przyjazn z dobra kolezanka sie skonczyla, bo wiecznie biadolila jaki to jest chlopak jest okropny, a nic z tym nie robila, bo tak go kochala i sie bala o niego. Nie chcialo mi sie tego sluchac, bo to swiadczylo o niej, wiec takie kolezanki nie sa mi potrzebne