Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta XXI wieku rodzi przez cesarskie cięcie

Polecane posty

Gość gość
na moje dziecko jakoś poród naturalny nie wpłynoł dobrze nawet sami lekarze powiedzieli ze trzeba było cesarkę robić no ale cóż było za późno. dziewczyny nie wierzcie w te bzdury tylko proscie o cesarki. XX Mysle, ze na twoje dziecko nie wpłynĄł dobrze intelekt mamusi:). Myslisz, ze bełkot jest wiarygodny?

Gość gość
to sa chyba te przypadki po cesarskim cieciu- glupota az dymi ty chyba byłaś rodzona naturalnie bo mózg ci się nie dotlenił i masz problemy z myśleniem

Gość gość
to sa chyba te przypadki po cesarskim cieciu- glupota az dymi ty chyba byłaś rodzona naturalnie bo mózg ci się nie dotlenił i masz problemy z myśleniem

Gość gość
rodziłam na dwa sposoby więc mam porównanie i wolę cesarkę i to ze względu na bezpieczeństwo dziecka a blizna prawie niewidoczna a kochałam oba dzieciaki od początku tak samo mocno wièc z tą oksytocyną to nie do końca tak

Gość gość
to poczytaj sobie "intelektualistko" na czym polega dzialanie oksytocyny - napisal ci ktos to w uproszczeniu, jak bardzo chcesz i zrozumiesz to mozesz przeczytac naukowe opisy i przekonasz sie, o co chodzi. naukowcy napisali też że picie moczu dobrze wpływa na organizm, pijesz?

Gość gość
:-D coz za blyskotliwosc. tak, na szczęście rodziłam się sama i dziecko tez naturalnie.Zwolenniczko cc- jeżeli nie moglas urodzić dziecka w sposób naturalny, to widocznie nie jesteś zdrowa. Bardzo ci wspolczuje. Twojemu dziecku również.

Gość gość
Twojemu dziecku również. co ma do tego dziecko? średniowiecze, dla niego jest obojętne

Gość gość
no właśnie nie wiem któremu mojemu dziecku współczujesz?temu urodzonemu naturalnie czy temu przez cc? obojgu nic nie brakuje śmieszna ta dyskusja

Gość gość
Poziom dyskusji sięgnął bruku. Jedna enteligentniejsza od drugiej.

Gość gość
Mieszkam poza Polską, mój OB/GYN zapytał jak chcę rodzić. Wybrałam CC, datę, którego lekarza (bo w tej grupie jest troje). Szybko, sprawnie, zorganizowanie, bez niepotrzebnych emocji (zdążę do szpitala czy nie?) Wyszłam na trzeci dzień. Blizne zaslaniaja majtki od stroju kąpielowego.

Gość gość
Mieszkam w Polsce. Rodzilam godzine, naturalnie, bez komplikacji. na 3 dzień w domu. Niczego nie musze zaslaniac majtkami.

Gość gość
nowoczesna kobieta w XXI wieku rodzi tylko i wyłącznie przez o***t. tzw "poród naturalny" to jest dobry dla zwierząt a nie dla nowoczesnej i wykształconej kobiety.

Gość gość
no proszę OxDxBxYxT jest nielegalny na kafeterii :D

Gość gość
mi to tam roznicy nie robi, rodzic nie zamierzam zaloze sobie zelazny pas cnoty i dziecka na swiat nie wypchne :P Przy cesarce tez bol czasem nawet gorszy (tak slyszalam od kolezanki), lepiej wcale nie rodzic jesli jest sie delikatna mimoza co mdleje na widok krwi (ja tak mam)