Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem brzydka, gruba, mam trądzik, nie mam wykształcenia i pracy

Polecane posty

Gość gość

Po co takie cos jak ja zyje ? zazdroszcze ludziom wszystkiego :(

Gość gość
Najłatwiej jest narzekać i zazdrościć. Jesteś gruba- zacznij stosować dietę uprawiaj sport. Masz trądzik- idź do dermatologa są na to leki. Nie masz pracy- poszukaj jej. Żeby coś w życiu osiągnąć trzeba cieżko na to zapracować. Wszystko w życiu można zmienić trzeba tylko chcieć!

Gość gość
Wiesz ile jest ludzi brzydkich ? Duzo tylko kazdy w innym stopniu , a prace zawsze mozesz sobie znalesc .

Gość gość
Ja się takich poczwar boję, poważnie. Wszelkie zło i zawiść, obmowy i złorzeczenia 'zawdzięczam' takim brzydulom, dlatego unikam ich jak zarazy najgorszej.

Gość gość
A ja bym taką bzyknął i od razu by się jej humor poprawił i zaczęłaby widzieć świat w lepszych barwach :)

Gość gość
Jak ja nie lubie takich ludzi :D nie pasuje Ci taki stan to się zmien, nie masz jakiś okropnych wad, wiec nie narzekaj tylko rusz doopsko i cos ze sobą zrob :D

oj na pewno nie jest tak źle... wez sie za siebie, najlepiej wszystko małymi krokami, zeby nie zniechecic sie na wstepie, na pewno masz jakas bliska osobe, ktora bedzie Cie wspierac i motywowac

Gość gość
po co jej dermatolog? schudnie to i trądzik zniknie, przestan tyle zreć a twoje problemy znikną

Gość gość
skąd masz kase na żarcie?

Gość gość
wiele rzeczy mozna zmienić nawet brzydotę. Znam kilka osób, które były brzydkie ,a bardzo wyładniały. nawet makijaż potrafi bardzo dużo zmienić. Już nie mówiąc o ewentualnej operacji plastycznej na którą możesz nazbierac. Ale nawet szczegóły w wyglądzie mają duże znaczenie jak fryzura czy jak oczy sa pomalowane

Gość gość
....bedactfo nawet syfa nie może złapać