Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrady w związku..Czy w małżeństwie będzie tak samo?

Polecane posty

Gość gość

Niby się mówi, że jak ktoś zdradzi raz, to będzie to robił nadal..Ja taka właśnie jestem, zdradziłam mojego chłopaka w ciągu roku 4 razy...I nie miałam nigdy wyrzutów sumienia. Czy w małżeństwie też tak będzie? Jakbym była bez sumienia..?

Gość gość
po co z nim jesteś?

Gość gość
Pewnie, że będziesz zdradzać. Małżeństwo nic nie zmienia. Własnie to w drugą stronę gubi większość kobiet, bo myślą że facet po ślubie się zmieni. Otóż nie.

Gość gość
bedzie i bedziesz zdradzac po co ci zwiazek? nie lepiej samej ? robic co sie chce ? kiedy chce i z kim chce ?

Gość gość
zostaw swojego faceta. daj mu szansę na prawdziwy związek z kimś, kto go będzie kochał

Gość gość
oczywiście, że będzie inaczej, bo małżeństwo leczy z niewierności, alkoholizmu, narkomanii i trądziku. potwierdzone i sprawdzone

Gość gość
On jest tez takim chłopakiem na weekend tak naprawde..Jest tylko dobrze, jak jestesmy razem, inaczej potrafimy sie kłócić nawet cały tydzień, ale z drugiej strony nie potrafie go zostawić, chociaż on i jego potrzeby są najważniejsze, bo przez rok nawet raz mnie do kina nie zabrał, a wydaje na siebie po 500 zł na tydzień...powiedzialam mu o tym, ale bez zadnych rezultatów.