Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śbubujemy we wrześniu

JAKI MACIE MOTYW PRZEWODNI WESELA ???

Polecane posty

Gość śbubujemy we wrześniu

Jak w temacie :) - jaki macie motyw przewodni na swoim weselu ? czy stawiacie na sam kolor czy też na konkretną rzecz, miejsce, utp? piszcie, piszcie :) Ja mam motyw przewodni "w stylu wiejskim" : macie jakieś fajne propozycje na dodatki w takim stylu ? A może ktoś z Was robił wesele na wsi z takim właśnie motywem przewodnim? Jakich dekoracji użyliście? co było na stołach, ścianach, stole głównym Państwa młodych????

Gość panna młoda sierpień
ja biało niebieski, sale mamy niebieską, bukiet chcę z biało niebieskim kwiatami, buty niebieskie :)

Gość gość
kupa na glowie tesciowej

Gość gość
kupa na glowie tesciowej

Gość mężatka 36l
Moim motywem przewodnim była przysięga i mąż i najbliżsi wokół , ważne , żeby do rozwodu nie doszło ;) reszta tylko otoczka , to Wasz dzień , ja jestem zwolenniczką kameralnych imprez :)

Gość mężatka 36l
Sukienke miałam różową , nasze dzieci w wieku rok i 4 latka bawiły się z nami na weselnym przyjęciu w domu . Nie mogłam założyć białej , bo ksiądz stwierdził , że nie wypada , więc miała pudroworóżową w kształcie A i białe dodatki . Bukiet był z chińskicvh róż , też biały . Odpukać 19 lat razem czego i Wam życzę :D , powodzenia !

Gość gość
zapomnialam dodac ze na kupie byla orchidea przepiekny kwiatek tesciowa prezentowala sie doskonale tylko sobie wymarzylam ze bedzie to sraka, cale zycie o tym marzylam!!! a byl to twardy kloc co popsulo mi cala impreze;/ i jestem zla do tej pory

Gość gość
a ile kosztowal ten kwiatek? kto zrobil kupe? dorawady niezwykly pomysl!!!Czy koszystalas z pomocy specjalisty?