Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge byc w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, prosze o wasze opnie. Około 3 dni spóznia mi się okres. Ostatnia miesiączka wystapiła 3 lutego i trwała 7 dni. 9 i 12 lutego uprawiałam z narzeczonym seks bez zabezpieczenia (nie doszedl we mne). Dziś mija 43 dzień cyklu i nic. Jeszcze kilka miesięcy temu mój cykl trwał średnio 32-35 dni. Przedostatni wydłużył się do 44, a ostatni trwał 40. Dwa dni temu robiłam test ciążowy, jedna kreska. Teoretycznie powinien już wykryć ewentualną ciąże, ale roznie to bywa. Jutro robie kolejny i juz troche panikuje. Piersi bolą mnie jak na okres, brzuch pobolewa od wczoraj a to dziwne bo okresu ani sladu. Dodam ze w lutym bylam tydzien w gorach wiec moze zmiana klimatu miala wplyw jakis wplyw. Proszę, napiszcie co myslicie.

Gość gość
oczywiście, że możesz byc w ciąży- takie mogą byc skutki seksu bez zabezpieczeń

Gość gość
Hej Dziewczyny mam pytanko bo nigdy w życiu nie miałam takich dolegliwości cykle mam 35 dniowe w połowie cyklu miałam bardzo skąpe plamienie trwało 3 dni piersi mnie nie bolą ale są troszke wiekszę tylko mam ciągłe rwanie w jajnikach bez przerwy ,kręci mi sie w głowie i mam czasem nudności mam podwyższoną temperature od paru dni mam ponad 37ale pod pachą nie jestem przeziębiona jestem strasznie nerwowa senna wszystko mnie denerwuje na dodatek zaczęły mi się problemy z brzuchem mam napięty i wzdęty staramy się z mężem o dzidzie od 6miesięcy może ktoś miał takie dolegliwości jak ja Z GÓRY DZIĘKUJE ZA KAŻDĄ ODPOWIEDŹ