Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polamal mi sie spod lozeczka... da sie dokupic nowy?

Polecane posty

Gość gość

Czesc. Jak w temacie, spod lozeczka, tj to na czym opiera sie materac - polamal sie. Pekla listwa boczna wiec naprawa niewiele da. Myslicie ze dostane gdzies nowy? Fakt, ze wczesniej spala w nim moja starsza corka no ale mlodsza ma juz 10 miesiecy i nie bardzo mi sie oplaca kupowac calkiem nowe.. tak mysle, tym bardziej ze to obecne jest funkcjonalne, ma wyjmowane szczeble m.in. a jesli kupie nowe to z pewnoscia najprostsze, bo - jak wyzej - szkoda na krotko kupowac lepsze. Staram sie znalezc ale nie wiem nawet jak to nazwac. Jak wpisuje na allegro "szczeble" albo "deski pod lozeczko" to pokazuje mi sie zupelnie cos innego, niz szukam. Jak sie "to" nazywa fachowo?

Gość gość
Stelaż

Gość gość
A pod haslem stelaza do lozeczka raczej glownie do lozek dla starszakow.. stad pomyslalam ze moze to sie fachowo inaczej zwie :(

Gość gość
a może stolarz zdołałby to naprawić ?

Gość gość
raczej nie, ten stelaz jest mocowany srubami i do tego klejony, zeby odmontowac listwe trzeba byloby po prostu rozerwac co mija sie z celem.. powoli oswajam sie z mysla o zalicytowaniu jakiegos uzywanego lozeczka, w koncu umyc wystarczy bo materac mam swoj a moze sie trafic w cenie atrakcyjnej