Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśka_1

Jezu co ja zrobiłam ?!

Polecane posty

Gość aśka_1

Nie jesteśmy z mężem razem , tzn czekamy na rozprawę rozwodową , ale kontakty utrzymujemy dobre ze względu na córke , mąż mnie zdradził dlatego wyrzuciłam go z domu , on długo nie mógł się pogodzić z tym co zrobił , może to głupie ale ja przez cały czas coś do niego czułam ...no i wczoraj wieczorem przywiózł naszą córkę do domu odprowadził ją do spania ja leżałam na dole w salonie , byłam zmęczona po całym dniu , moment słabości , on zrobił mi coś do picia zaczął masować moje stopy , wyjechał mi z tekstem , że mu bardzo na mnie zależy , że kocha bym mu dała szanse ... i kurde poszłam z nim do łóżka ,teraz się obudziłam i niewiem co robić dlaej ...pomóżcie ! :P

Gość gość
chyba nie jesteś zdecydowana na ten rozwód

Gość gość
podziekuj mu za sesex i ze niestety nic po zatym nie moze ci zaoferowac ,wiec niech spada , dasz mu znac jak cie znowu najdzie ochota a nie bedzie nikogo lepszego pod ręką :)

Gość aśka_1
Z jednej strony seks w sumie troche mnie przekonał by dać mu jeszcze szanse ,ale z drugiej nadal go nienawidze , tylko niewiem czy poprostu go teraz wywalić jakby nigdy nic . Bo córka zobaczy , że tata spał z mamą i znowu będzie :P

Gość mydlącaa
Ach to nieciekawie , wywal go zanim córka zobaczy na zbity pysk ! To , że było Ci z nim dobrze , nie znaczy , że on się zmieni :) Przemyśl to !

Gość idiotaaaaa
Zrób mu śniadanie , należy mu się :D

Gość aśka_1
a tak na poważnie .. ? :P

Gość tomeksoyer
Jak się z nim przespałaś to znaczy , że jest Ci z nim dobrze , daj mu szanse , nie każda zdrada , to zdrada psychiczna !

Gość gość
ale rady dajecie...

Gość gość
ale jakie rady?

Gość laurenia
nie pchaj sie w to, powiedz zeby sobie poszedl, na wlasne zyczenie komplikujesz sobie zycie, sexem, nawet dobrym nie zaponisz o jego zdradzie i nie rozwiazesz swoich problemow.

Gość szczesciaraaa
Ale jak babka go kocha to może im się uda

Gość gość
oddaj mu się na kolejne gorące ******ie.

Gość gość
Zastanow sie czego chcesz! Odpowiedz sobie na pewne pytania: czy chcesz byc z nim, czy jest ci z nim dobrze, czy zawsze byl dobry, zdrada, no wiesz- nikt nie jest idealny. Ja zdradzilam meza. Maz nie wie. Chcialabym mu zeyczajnie o tym powiedziec zeby mi bylo lzej ze juz tego przed nim nie ukrywam ale to by go zalamalo. Ja to wiem. Nie chce i nie moge mu tego zrobic. Tak wiec pomysl- wyposz sobie wszystkie za i przeciw. Ale rzuc moneta i jak to bywa jak moneta bedzie w powietrzu ty juz bedziesz znala odpowiedz na seoje pytanie bo bedziesz miec nadzieje ze wypadnie reszta (czy tam orzel nie wdawajmy sie w szczegoly, wiesz o co mi chodzi)... I jeszcze jedno- chwila slabosci, zrobil ci herbate- sama uleglas i jakie to bylo latwe? Teraz sprobuj zrozumiec jak latwo jest sie 'zapomniec'...

Gość gość
teraz się obudziłam i niewiem co robić dlaej ...pomóżcie ! jezyk.gif 1 i od razu przyszlas pochwalic sie na kafe morde i zeby chociaz zdazylas umyc?

Gość gość
Sorry za bledy. Co Ci podpowiada Twoja kobieca intuicja? Myslisz ze znowu by zdradzil? Zastanow sie. I nie mow sobie ze go znasz, ze jest ojcem Twojej corki, tu chodzi o Ciebie! Czego Ty chcesz? Zadecyduj dla siebie samej. Magda

Gość jennyana
Jeśli go wciąż kochasz to mu przebacz bo to nie zmęczenie. Uczucia sprawiły ze się z nim przrspalas ... Albo nie rob nic jak wstanie wypojcie kawę i odeslij go do domu i czekaj na rozwój wydarzeń może samo się ułoży

Gość gość
zaczął masować Ci stopy ,potem wsunął dłoń w twoją bielizna a Ty ...

Gość gość
musisz być dobra w te klocki

Gość gość
Ale żal... gdybyś tylko narządami płciowymi nie myślała byłoby Ci łatwiej. Zdrada z Waszego życia nie zniknie, nad tym nie da się przejść do porządku dziennego.

Gość gość
no to konkretnie: ty położyłaś się w nadziei na, a nie dlatego, że byłaś zmęczona. podświadomie chciałaś tego. bo gdyby było inaczej, mimo "zmęczenia" wygnałabyś dziada z domu - wtedy, to byłaby decyzja i świadomość twojej decyzji o rozwodzie. w tym wypadku dałaś mu przyzwolenie: "rób co chcesz, i tak będziesz mnie zawsze miał". po ptokach. takie jak ty, nigdy nie myślą logicznie, no i z rozpaczy wzywają "Jezusa" i zakładają durne tematy na forach :P

Gość gość
sam bym taką chciał p*********,tym bardziej ,ze ona to lubi

Gość gość
widocznie zabawa samej palcem ją nie kręci ,stąd ta cała akcja z lezeniem na kanapie

Gość gość
był też lodzik za jednym razem ?

Gość gość
rozwod to paszport do piekła sex przedslubny i grzechy prowadza do cierpienia np zdrady choroby niewiadomo co przypadnie jedyny ratunek jest w jezusie

Gość gość
Prozę księdza świece zgasły w kościele

Gość gość
Ja Cię naprawdę jeszcze pociąga, to daj mu tą szansę. Nic nie rób wbrew sobie. Ja jestem w innej sytuacji, jestem pewna że chciałabym być sama. Zdrady się nie zapomina, ale skoro masz do niego słabość. Na pewno on wiele zrozumiał po tym wszystkim. Może k***s wyciągną wnioski i ustalił priorytety, Jak by nie było facet też człowiek:)

Gość gość
daj mu szanse

Gość gość
Daj mu szanse!! Nie psuj tego małzenstwa...to jest życie nie bajka - zdrady tez są w mnie wpisane. Nie marnuj tego małżeństwa - macie wspaniała córkę. Jeśli maż jest dobry i się Wami opiekuje nie rezygnuj z tego.. Wiem co mówię - czasem warto dać sobie jeszcze jedna szansę. Jeśli chociaż trochę go kochasz. Zdrada jest trudna, pamiętaj ze możesz zrobić to samo...w chwili słabości. Nikt nie jest doskonały!!

Gość gość
aj mu szanse!! Nie psuj tego małzenstwa...to jest życie nie bajka - zdrady tez są w mnie wpisane. Nie marnuj tego małżeństwa - macie wspaniała córkę. Jeśli maż jest dobry i się Wami opiekuje nie rezygnuj z tego.. Wiem co mówię - czasem warto dać sobie jeszcze jedna szansę. Jeśli chociaż trochę go kochasz. Zdrada jest trudna, pamiętaj ze możesz zrobić to samo...w chwili słabości. Nikt nie jest doskonały!! **** ŻAŁOSNE wytłumaczenie! Zdrada to nie jest rysa na "idealnym panu". Nie ma co tego usprawiedliwiać. Zdrada jest bardzo zła. Po zdradzie nic nie jest takie samo. Nie ma zaufania a jak nie ma zaufania - nie ma związku. Autorko nie masz za grosz godności? Facet może zrobić Ci najgorsze świństwo a Ty i tak nogi rozłożysz i jeszcze do domu go przyjmij i dawaj sobą pomiatać...