Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werenicka

czy dzieci śpią z wami w łóżku

Polecane posty

Gość gość
a ja nie muszę wstawać, co jest dla mnie ważne, bo rano nie idę jak upiór do pracy i karmie ponad 2 lata jedno :)

Gość gość
matkooo 5 latek nie umie sam spać w swoim pokoju ...żałosne . Później mamy takie męskie c**y co bez matki nie potrafią podjąć zadnej decyzji.

Gość Mężatka1980rok
Moja córka ma 3 lata i od początku spała w swoim pokoju. Przez pierwsze 6 tygodni spaliśmy z mężem u córki na kanapie poniżej wróciliśmy do sypani .

Gość gość
Amelia ty pewnego dnia obudzisz się na lodzie i będzie płacz... Zobaczysz...

Gość gość
a co cię to obchodzi jak skończy Amelia?

Gość gość
Od tego jest forum i mogę pisać co chcę :)

jezu, ale macie ludzie problemy, naprawdę. Krzywdę Wam robimy tym, że nasze dzieci przyłaża w nocy? No zluzujcie majty. A najbardziej chce mi sie śmiać, jak współczujecie mężowi Ameli :) Wasz bliski przyjaciel, brat czy o co chodzi? Skoro im to odpowiada to gdzie na boga problem??

Gość gość
Chłopu się d*****ć chce, no ale co to za problem?! :D Ważne, żebyście wy kwoki, matki polki od 7 boleści były spełnione :D

Gość gość
a to jego d*****nie jest w życiu najważniejsze? To kim ty jesteś prywatną d***** jak na każde życzenie masz d**ę wystawiać a wręcz uprzedzić jego myśl?

a przepraszam, co ma wspólnego jedno z drugim?? Nasze życie seksualne jest boskie- kochać się można na kanapie w salonie, co robimy. Poza tym nasz syn wędruje tak po 2,3godzinach- więc mamy czas, zeby i w łóżku sie pokochać :)

Gość gość
Haha ha aleś mi docięła kwoko. A co, powiesz, że d*****nie ważne nie jest ? :D No padnę :D Oczywiście że jest ważne i dla faceta i kobiety!!! Nawet ksiądz Ci to powie, że to bardzo ważny czynnik związku i małżeństwa. Boże jakie durne pały z was... Zobaczycie, będziecie płakać... Współczuje waszym dzieciom i mężom :/

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu taa na pewno,. a co masz napisać :D żal :(

Gość gość
Moja corka najpierw spala z nami czyt ze mna i mezem w lozku. Jak byl glodny to tylko go przystawialm do piersi i spalam dalej, po pol roku jak przeszlismy na butele i corka rzadziej jadla to przenieslismy ja do lozeczka ktore stalo u nas w sypialni. Jak przestala jadac w nocy czyli ok 2 roku zycia przeniosla sie na swoje "dorosle" lozko we wlasnym pokoju. Uwazam ze takie rozwiazanie jest najpardziej wparzadku.

Gość gość
Mąż jak był głodny to przystawiałaś od piersi :) ?

Gość gość
Nigdy. Od samego początku mial swoje łóżeczko w swoim pokoiku. Ale jak miał 2 lata to trafiłam na 3 tygodnie do szpitala i moja siostra wzięła go do swojego łóżka. Potem jak wróciłam to przez 2 tygodnie się męczyliśmy bo przychodzil w środku nocy i wymuszał spanie z nami. Po kilkunastu dniach odsyłania go do jego pokoju sie skończyło.

Gość gość
Heeheh:) oczywiscie chodzilo o corke. Mam jeszcze syna i w innym temacie o nim pislam i dlatego o corce napisalam on:/

Gość gość
Teraz corka ma 4lata, czytam jej ksiazeczke, buziaczek i wychodze z pokoju. Chwile polezy i sama zasypia.

Gość gość
odpisałam ci o d*****niu w tym samym tonie jak ty napisałaś, ważne sa potrzeby obydwojga małżonków ale ty wiesz lepiej że facet musi d*****ć kiedy chce. Abstra.h.u.j.ąc od tematu a jak mąż chce a żona nie to i tak musi dać, jeszcze udawać zadowoloną, bo to jej obowiązek, inaczej poszuka sobie innej? Gratuluję pożycia :]

Gość gość
Idiotko chodzi o to, żeby obojgu się razem chciało, to się nazywa pożądanie i miłość, mówi ci to coś? Czy ci całkiem pieluchami oczy zaszły?

Gość gość
Jejku ale tez bym sie pokochalaaa :( moje dziecko nigdy ze mna nie spalo. Chyba ze jak mial kilka tygodni I karmilam piersia I nie chcialo mi sie w nocy wylazic po niego do lozeczka. Ma teraz szesc lat. Jemu najwygodniej u siebie jak mowi.

Gość gość
Nasza córcia zaczęła właśnie 3-ci tydzień i gdy tylko jest nie spokojna zabieramy ją do swojego łóżka..czasami całą noc z nami śpi, czasami zabieramy ją nad ranem, czasami w środku nocy..przy nas jest o wiele spokojniejsza, czuje się bezpiecznie :) lepiej śpi :) ale w swoim łóżeczku śpi kiedy tylko ma spokojny sen i nic jej nie dolega :)

Gość gość
Dla mnie to dziwne ze 5 letnie dziecko nie umie samo spać w swoim pokoju. Nie lubie takich malo samodzielnych dzieciaków. Później na koloni z takimi byl wieczny problem bo ciągle wyją za matka .

Gość gość
Moja szwagierka przyszła-niedoszła prosiła swojego 8 letniego syna, żeby mogła z nim spać. A on jej pozwalał ale tylko na godzinę!

Gość Gość
Dnia 18.03.2014 o 12:15, Gość gość napisał:

Miłość do partnera powinna być ważniejsza, bo dziecko wychowujesz i ono odchodzi- zostajesz z mężem. To najwazniejsza relacja jaka łączy ludzi. Choć z twoim podejściem, ze zakłądasz w ogóle że związek może się rozpaść to ja wam w ogóle przyszłości nie wróżę. Ty tego nie wiesz, bo masz małe dziecko i traktujesz je jak piesiunia do tulenia i głaskania i kochania i ubierania puci puci. Gdyby mój mąż spał z naszymi córkami i mi mówił, że są ważniejsze ode mnie to związek rozpadłby się z prędkością światła

Dokładnie. Jakby faceci zachowywali się w ten sposób i traktowali swoje żony tak jak one ich, żaden związek by nie przetrwał pojawienia się dzieci. Nie wyobrażam sobie, że mężowi odpierdala, każe nam spać z dzieckiem a jeśli mi to przeszkadza albo chce się wyspac do pracy do droga wolna, salon czeka. Szczególnie, że z takim podejściem okupacja małżeńskiego łóżka będzie trwała latami dopóki dziecku się nie znudzi. We wszystkim trzeba zachować umiar