Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyrodny gość

Matki nieroby

Polecane posty

Gość Wyrodny gość

Siema pasozyty, lenie i nieroby. Jak wam mija srodek tygodnia z siedzeniem w cieplym domu w koszuli nocnej i pie|p|r|z|enie, ze jestescie zmeczone i zarobione?

Gość gość
Bardzo dobrze. Robię się senna, chyba rozwieszę pranie i trochę się zdrzemnę zanim dziecko wróci z przedszkola. Zieew. :]

Gość gość
zazdrosnice:)

Gość gość
Odpowiedz mi czego mam ci zazdrościć?? :o kiszenia ogóra w domu przez kupę lat?

Gość gość
hej sexykotka vel jądrowy, vel jak dbasz, a spoko mi mija dzień na macierzyńskim. posprzątałam i robię teraz tłumaczenia na zamówienie na lewo oczywiście, dziecko śpi a jak skończę to jeż się prześpię :P pozdrawiam

Gość gość
10.17 tez nie wygladasz na specjalnie zapracowana,jak ja pracowalam nie mialam czasu na neta:)

Gość gość
b18.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość 10.17 tez nie wygladasz na specjalnie zapracowana,jak ja pracowalam nie mialam czasu na netausmiech.gif x x pewnie dlatego że w biedronce komputerow na kase nie dają :)

Gość gość
w biurze pracowalam- ale tam sie pracowało a nie kawe piło leniu!-ciekawe za co Ci płacą?!

Gość gość
18.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość w biurze pracowalam- ale tam sie pracowało a nie kawe piło leniu!-ciekawe za co Ci płacą?! x x tak bardzo cie to boli,ze ja pracuje a ty nie i jeszcze mam czas tutaj czasem popisać?

Gość hehehe tak to jest
tak pilnie pracowałaś że Cie zwolnili a kolezanka wyzej nadal pracuje i jeszcze ma czas tu być i stad taki jad od Ciebie bije, jesteś załosna:)

Gość wifigdańsk
a myslisz ze w domu samo sie zrobi?

Gość hehehe tak to jest
leniem to ty jesteś skoro zero kasy do domu przynosi a mąż biedny charować na dwa etaty musi bo sie nie chce pracy poszukać, biedny chlop moze kiedys przejrzy na oczy :D

Gość gość
nic mnie nie boli ale ciebie boli siedzenie matek na macierzyńskim, powinnaś mi podziękować bo to moje dzieci zapracują na twoją emeryture, swoją drogą szanuje Panie w biedronce bardziej niż te lenie niby pracujące w biurze a spedzające tu poł dnia-ciekawe czy szef wie?

Gość gość
a ja jestem na utrzymaniu męża, w domu nic nie robię bo mieszkamy u rodziców, więc mam tylko pokój do ogarnięcia, teraz mój synek śpi, potem mąż przyjdzie zje obiad który moja mama ugotowała :D a ja pójdę do fryzjera się odprężyć, potem do kosmetyczki :) albo na zakupy? :) ale ogólnie dobrze u mnie :) żyć nie umierać :) aha i u rodziców mieszkamy za darmo oczywiście :)

Gość gość
jestem na macierzynskim zapracowana kobieto tu pisząca w godzinach pracy zamiast pracować, za co zresztą jej pracą-pewnie państwowka? no to lenisz się teraz za moje pieniadze:) bo to ja z moich składek opłacam twoją pensje!

Gość kolejna szansa na zycie
widac ze nigdy w biurze nie pracowałaś moja droga, jak sie zrobi wszystko co ma sie do zrobienia to można robić inne rzeczy:) u mnie jest tak ze czasem moge miec nawet 2 godziny przerwy bo nie ma co robic:) a pozniej znow nawał pracy i niestety nie mam na to wpływu...

Gość mała kamilka
kolejny temat żart - prowo żeby się kretynki pobiły, a autor/ka czyta to i boki zrywa :D

usmiech.gif bo to ja z moich składek opłacam twoją pensje! hahahaha :D dobre !!! ciekawe z czyich skladek bierzesz macierzynski tępoto !

Gość gość
pracowałam w biurze tylko skarbie u mnie były zamówienia do zrobienia na wczoraj a nie taki luzik jak ty masz na państwowej posadzie;)

Gość gość
acha i jeszcze Ci powiem,że w mojej pracy zostaje sie po godzinach a nie tak jak Ty pracujesz od 8-16 z 2 godzinami przerwy

[zgłoś do usunięcia] gość pracowałam w biurze tylko skarbie u mnie były zamówienia do zrobienia na wczoraj a nie taki luzik jak ty masz na państwowej posadzieoczko.gif rozczaruję Cie nie pracuje w panstwówce :) 🖐️

Gość larysa29
ale dobrze ktoś temat zaczął!!brawo!!ja też mam takie dwie w rodzinie suki co tylko siedzą na necie w domu a dziecko podrzucają gdzie się da i za zakupki albo huuu wie gdzie.Jak ja tego nie nawidze!!i zaznaczam,ze to nie zazdrosć!!nie mogę tylko pojąć jak mozna być tak obrzdliwym nierobem!!!!!!!tragedia!!no rzygać sie chce!!

Gość gość
a szef wie co robisz w godzinach pracy ?

no jasne że wie, wie że wszystko jest zrobione na czas, co wiecej co miesiac dostaje premie za dobrze wykonaną pracę i dobry wynik :) pozdrawiam

Gość gość
Juz sie zarobione matrony tlumacza. Uderz w stol, a nozyce sie odezwa !

Gość gość
matka zarobiona ty może modkiem kafe jesteś ze siedzisz tu cały dzień i premie jeszcze dostajesz:D

Gość gość
oooo poszła pracować:D

a poza tym w przeciwienstwie do wielu kafeterianek pracuje nadal mimo tego ze jestem w 7 miesiacu ciazy :) planuje odejsc dopiero w nast miesiącu, wiec matka jeszcze nie jestem....siedze po 8 a czasem i wiecej godzin ale tez mam prawo zrobic sobie przerwe.Nie znasz mnie a sie wypowiadasz.i nie pracuje w panstwowce. zajmijcie sie swoim zyciem glupie babska! 🖐️

Gość gość
Mnie możecie nazywać nierobem :D WISI MI TO, bo mi z tym jest wygodnie i jestem szcześliwa ;) A wy tak najeżdżacie z czystej zazdrości. Wy się dalej tu plujcie, wywalajcie jad- sfrustrowane tyraczki :)

ja mam obawy kto tu jest sfrustrowany i kto zaklada te wszystkie tematy :( kto najbardziej pyskuje i wyzywa... no nic, ja pracuje dobrze mi z tym, niech sie dzieje co chce, jesli macie za co zyc to zyjcie tak dalej nic mi do tego...mi jest dobrze jak jest!:)