Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuniaDuuuo18

Calowalam sie z innym i czuje sie podle

Polecane posty

Gość kasiuniaDuuuo18

Ponad tydzień temu rozstalam sie z chlopakiem, ponieważ ciagle sie klocilismy i nie potrafiliśmy dobrze sie dogadać. Jakiś miesiąc wcześniej poznałam chłopaka ktory jest zupełnym przeciwieństwem mojego chłopaka. Dogadywalismy sie swietnie wszystko było super az w koncu przy którymś spotkaniu on mnie pocalowal. (To było dzien przez zerwaniem) z jednej strony brak wyrzutów sumienia bo wiedziałam ze zerwiemy. Z drugiej to jednak Nadal był moj chłopak. Jednak postanowiłam wrócić do byłego. Tamtemu nie robiłam żadnych nadziei, ale widocznie on sobie narobił. Wiem, ze zachowalam sie jak idiota, ale nie wiem czy powiedziec o tym chlopakowi. On nawet nie wie. Ze spotkałam sie z tym chlopakiem. :/ tamten mówi ze pokaże mojemu zdjecie na ktorym jesteśmy razem i dajemy sobie buzi. Nie wiem juz co mam robic.

szczerze- zasłużyłaś sobie na to, co cię spotyka/spotka. nie dość, że zdradziłaś ze świadomością, że i tak zerwiesz z chłopakiem, do którego najwyraźniej nie pasujesz. to jeszcze robisz nadzieje innemu (no kurde, słitfocie i pocałunki to chyba dawanie nadziei... z każdym tego nie robisz. zakładam optymistycznie...). nie wiem po ile lat mają ci kolesie i ty sama, ale jesteś w słabej sytuacji. jeśli twój były-znów-obecny chłopak dowie się od twojego niedoszłego, że się spotykaliście możesz próbować się tłumaczyć, że to było już po zerwaniu, ale nie wiem czy nie będzie to początkiem nowej serii kłótni.. a ten drugi koleś, jeśli myśli, że szantażem zmusi Cię do bycia z nim to gratuluję gustu do facetów... radziłabym ci powiedzieć chłopakowi, że po waszym rozstaniu chciałaś odreagować i zaczęłaś kręcić z osobą, która w ogóle cię nie interesuje. że zakończyłaś już tą znajomość i chcesz spróbować zbudować coś dobrego z nim. zobaczymy jak zareaguje.