Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamuśka

Mamuśki są wkurzające i myślą że są PĘPKIEM ŚWIATA

Polecane posty

Gość niemamuśka

tylko mamuśki w KAŻDYM miejscu publicznym uważają że są centrum universum i każdego interesuje ICH życie!:o . w kolejce do lekarza, w sklepie, w autobusie, na przystanku . zaraz zaczynają opowiadać każdemu naokoło jakiej płci jest jej przyszłe dziecko i pokazywać foteczki an telefonie :o KOGO TO OBCHODZI . a potem tylko kilka telefonów do koleżaneczek -CO ROBISZ??? :o bez komentarza.

Gość gość
popieram

Gość gość
oj tam, oj tam. Po co od razu z nerwami wyskakiwać? Noś ze sobą fotkę swojego zwierzaka. Gadaj to samo co mamuśki, powiedz że Twoje już się urodziło i na koniec pochwal się swoim kudłatym "dzieckiem". Zachwalaj ładne uszka, piękne ząbki, śliczne oczka i co tam jeszcze Ci ślina na język przyniesie . Rozdziawiona buzia mamuśki...bezcenna. :-)

Gość gość
chyba zawsze tak bedzie. tez nie mam dzieci i wkurza mnie wiekszosc mamusiek. ale podejrzewam, ze jak sama bede miala swoje to tez sie zmienie i bede sie dzieckiem chwalic jak nie wiem co

Gość gość
a najlepsze sa teksty mamusiek do bezdzietnych (ale planujacych), ze dla ciebie to sie kasa, dom tylko liczy i to mowi osoba, ktora nie pracuje ale ma 2 dzieci... od razu ucinam takie teksty

Gość gość
spacerowałam kiedyś alejką i doszłam do momentu gdy zobaczyłam dwie mamuśki z wózkami na środku tejże alejki (zastawiły ją wózkami nie patrząc na innych). Jedna z nich zaczęła swojemu bachorowi zmieniać pieluszkę, a druga znajoma widząc to pozazdrościła, że tamta zajmuje się dzieckiem i też odgarnęła dziecku kocyk, pokazując, że ona nie mniej ważna od tamtej i też zmienia pieluszkę :D