Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akh

dziewczyna którą kocham mnie nie kocha, czy jeśli napiszę jej że się zabiję

Polecane posty

Gość akh

to czy się tym przejmie? czy może spłynie to z niej jak po kaczce?

Gość gość
co Ty 14 lat masz?marsz do lekcji

Gość gość
pomysli, że jesteś żałosny a potem zgłosi to na policję więc zastanawiaj się już jak im sie wytłumaczysz :) pozdro :D

Gość gość
Ja p******ę, poważnie? I co myślisz, że będzie chciała z litości z tobą być? Nawet jeśli to chciałbyś być z kimś kto ma cię głęboko gdzieś? Zastanów się...

jak już to do niej napiszę to już nie będę chciał z nią być, tylko ciekaw będę jej reakcji a jeśli to oleje to się zabiję i ciekawe jak się będzie z tym czuła

Gość gość
niedojrzały jesteś i zachowujesz się jak człowiek niezrównoważony emocjonalnie

Gość gość
na cale zycie zapamietaj sobie - to najbardziej zalosne,co mozesz zrobic. milabym ciebie za wariata. nigdy tak nie pisz, atym bardziej nie rob. wez zacznijmmyskec jak facet

Gość gość
To jest nic innego jak szantaż. Szantażem i manipulacją niczyjej miłości nie zdobędziesz, tylko co najwyżej pogardę. Dorośnij wreszcie.

z każdym dniem zależy mi coraz mniej a jak już mnie nie będzie to nic nie będę czuł ani myślał, więc co mnie to obchodzi co będzie później i jakie emocje w niej wzbudziłem

Gość gość
Powtórzę jeszcze raz, żebyś tym razem zrozumiał. To, co piszesz, to zachowanie wymagające jak najszybszej Twojej wizyty u psychiatry z powodu ciężkiej depresji, a nie szantażowania emocjonalnego byłej. Nic tym nie osiągniesz. I nie warto przez nikogo, choćby nie wiem jak wspaniałego, odbierać sobie życia, zapomnij o tym! Wiele osób przeżyło niejedno zranienie i żyją dalej. Poboli i przestanie, możesz mi wierzyć. A pewnego dnia zakochasz się jeszcze bardziej, a może już nie tak długo spotkasz tę jedną jedyną, kto wie? Nie myśl nawet w ten sposób, szkoda pięknego życia i poświęcenia się dla kogoś, komu widocznie nie zależy. Często takie rozstanie jest czymś bardzo dobrym, bo gdyby nie ono, nie moglibyśmy spotkać jeszcze większej miłości, kogoś o kim marzyliśmy. Daj sobie trochę czasu, by zapomnieć o tej kobiecie, a potem znowu zacznij się rozglądać. Zobaczysz, że nie tylko jedna jest miłość i że każda z nich jest nieco inna, często piękniejsza. Powodzenia!

nie prawda, bo jakoś po 2 latach nie mogę zapomnieć i myślisz, że jak długo mam jeszcze zapominać? i jakoś też nie mogę się w nikim zakochać bo cały czas pamiętam tamtą i nigdy jej nie zapomnę

Gość gość
straszne   co robic

Gość gość
Akh, jeśli myślisz, że mnie przebijesz, to się mylisz. Ja kocham kogoś prawie pół mojego życia, a trochę lat mam i też mnie odrzucił. Bolało, boli nadal, ale to nie powód ani do tego, żeby się zabijać, ani żeby go szantażować.

Gość gość
I on był, jest i będzie moją prawdziwą miłością. Ale nie na siłę. Skoro nie chce to nie chce, nic na to poradzić się nie da. I żyję. I wierzę, że spotkam kogoś, kto mnie pokocha tak, jak ja jego. A Ty jak najszybciej idź do psychiatry i nie rób niczego nierozsądnego. Naprawdę warto żyć i dać sobie szansę, uwierz mi.

Gość gość
wcale jej nie kochasz jak chcesz zeby miala cie na sumieniu i chesz jej cos takiego zafundowac

wątpię aby miała mnie na sumieniu, spłynie to po niej jak po kaczce

Gość Sylvia ta dobra
Tak na pewno cię pokocha, prawdziwą dozgonną miłością. Sama ci się oświadczy.

i tak mnie nie kocha więc na czym ma mi zależeć?

Gość gumbasw
akh,to jeszcze sie k***a nie zabiles,to na co ty chlopie czekasz,chcesz zeby cie putin zabil

Gość gość
jeśli to nie prowo, to niech się zabija, jednego wariata mniej. Jak można tak się zachowywać?

i na taką odpowiedź czekałem, dzięki

Gość gość
nie można brać odpowiedzialności za decyzje chorych psychicznie ludzi, którzy są pieprzonymi egoistami i szantażystami. Od takich ludzi jak ty trzeba się szybko odciąć, zmienić numer, zablokować bo jakakolwiek reakcja to woda na młyn