Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś z was mieszka w gorszych warunkach niż w tym opisie

Polecane posty

Gość gość

pokoik 3x3 metry z małym okienkiem uchylnym, cały dzień jest ciemno temperatura waha się w granicach 12-21 stopni, najczęściej 17 zapach stęchlizny zagrzybione ściany, wykładzina i tapczan pająki, których nie da się pozbyć i mrówki, które atakują na wiosnę

Gość gość
Nie.

Gość gość
w Polsce?

Gość gość
ja maz i dziecko mamy pokoik 3x3 z okienkiem piwnicznym od polnocy i mega plesn ktorej nic nie zaleczy na dluzej niz tydzien. pozbijAne lozko drewniane bo wiecznie sie rozpada od wilgoci. lozeczko dziecka, regal, ubrania w pudlach, dwie polki i kaloryfel i grzejnik elektryczny.

Gość gość
gość z 20:59 i w takich warunkach dziecko? ;/ Totalny brak odpowiedzialności ;/

Gość gość
Patologia

Gość gość
ha jak bylam w ciazy bylo znacznie lepiej. 2 mies po porodzie musielismy zamies,kac w tym miejscu i poki co na razie nie ma szans na nic lepszego. taki wypadek losowy nas spotkal

Gość gość
yhym, wypadek losowy.

Gość gość
zacniebiście

Gość gość
dobrze, dobrze już się nie pultaj. Dobrze, że internet masz i sprzęt do przeglądania ;]

Gość gość
aaaaa daj spokoj to oni sa patogiA. rodzice ich utrzymuja i nie wiedza nic o zyciu......o

Gość gość
wiesz co gimbusie oby tobie sie caly dorobek zycia spalil w pozarze. i zebys zyl nedznie w lokalu zastepczym :/

Gość gość
Nikt mnie nie utrzymuje... Ale na takie wypadki losowe można się ubezpieczyć + odkłada się pieniądze na czarną godzinę. A nie dziecko z grzybem na ścianie i wilgocią się chowa ;/

Gość gość
ooo czemu posty znikaja? kafe sie pierdzieli. albo to noxi hehe

Gość gość
nie zarabiacie wystarczająco, żeby wynająć sobie jakieś lepsze lokum?

to wstyd i upadek człowieczeństwa, że ludzie w świecie niby to cywilizowanym, demokratycznym, kapitalistyznym itd. ludzie nadal mieszkają w czymś takim

Gość gość
nie zarabiacie wystarczająco, żeby wynająć sobie jakieś lepsze lokum? **** Pewnie im się umowy w pożarze spaliły i nie mogą pracować :D

Gość gość
Wstyd to jest jak sie idzie do klepu ,stoi w kolejce i wali grzybem.

Gość gość
hahaha poczekaj az tobie ubezpieczyciel wyplaci odszkodowanie za mieszkanie w czasie krotszym niz rok:o wlasnie widac w jakim swiecie zyjesz a ludzie czesto wszystko traca w pozarach, powodziach itp. moze maja raty do placenia? wam dzieciakom to latwo w zyciu. rodzice utrzymaja, poratuja zawsze. zero pokory

Gość gość
masakra, jak Wy możecie mieszkać w takim czymś ;/

Gość gość
Ile razy mam powtarzać, że nikt mnie nie utrzymuje? Sama do wszystkiego w życiu doszłam. I jakby mi się sfajczył dom to bym coś wynajęła bo pracuję.

Gość gość
Lal kafe siega nowego dna i metra mulu :o jak maja dostac odszkodowanie to mieszkanie musialo byc ich wlasnosciowe. to pewnie na dwa razy wyzsze oplaty nie maja kasy majac dzieciaka czy tam dzieci. to pewnie lokal od miasta czy co?

właśnie się zorientowałam, że moja wypowiedź mogła zostać nie tak zrozumiana to nie Ci ludzie powinni się wstydzić, tylko ludzie odpowiedzialni za to, że oni tak żyją

Gość gość
No ale jak nie było własnościowe to po prostu mogą wynająć coś innego. Jedyna opcja to, że kupili mieszkanko na kredyt i płacz bo nie stać na wynajem czegoś o nie urągających godności warunkach. Ja naprawdę nie wiem jak własne dziecko można trzymać w takich warunkach...

Gość gość
jasne jak by ci sie to wynajmowane przez starych mieszkanko spalilo to bys wrocila do nich z podkulonym ogonem

Gość gość
No to ja już nie wiem Ty sie żalisz czy chwalisz swoją krzywdą bo opisujesz na początku swoje warunki mieszkaniowe nie pisząc ani słowa o POWODZIE TAKIEGO STANU RZECZY! W dodatku jaki jest sens wypisywania takich głupot na najdurniejszym portalu w sieci? Ehhhh szkoda czasu.

Gość gość
jasne jak by ci sie to wynajmowane przez starych mieszkanko spalilo to bys wrocila do nich z podkulonym ogonem *** Panienko. Nie jestem na utrzymaniu rodziców. Więc sama podkul ogon i nie szczekaj.

Gość gość
a co maja na dworze mieszkac? na glowe im sie przynajmniej chyba nie leje matko dziecku nic nie bedzie, ludzie kiedys w gorszych warunkach mieszkali i co. ludzie sprzed wojny dozywaja 90 lat w zdrowiu. trzesiecie sie nad dziecmi wiecznie :)

Gość gość
lasko co cie niby rodzice nie utrzymuja, z kim piszesz jak tego kogos od pozaru juz dawno nie ma?.... moze sama ze soba?

Gość gość
Tak sobie piszę bo to jest tak głupie usprawiedliwienie, że się w to wierzyć nie chce.