Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BardzoSmutna29

jak spowodowac by znowu sie zblizył?

Polecane posty

Gość bardzoSmutna29
nie chce zmuszac ale nie rozumiem jak moze komus przestac zalezec tak nagle, jak tak szlala za mna, nie spotklaismy sie wczesniej bo nie bylo mnie w Polsce przez 3 miesiace wiedzial o tym

Gość gość
Moze. Tym bardziej, że nie mozesz wiedziec czy naprwde szalal. Mogl tam tylko mowic.

Gość gość
i nie zrozumiesz skoro Ci nie powiedział dlaczego ale tym lepiej dla Ciebie pewnego dnia wyszedłby po bułki i nie wróciłby

Gość bardzoSmutna29
wierzylam w to co mowil.... trudno nie zmusze nikogo do niczego ale jest mi zwyczajnie przykro::(((( sprobuje moze zniknac na jakis czas? nie zcaepiac go? jak myslicie? moze zacznie mu mnie troche brakowac?

Gość gość
Boze jakas ty naiwna. Jak się bedzie nudzil to moze i zacznie mu brakowac ale nie w taki sposob w jaaki bys chciala. Nie chcę się spotkac wiec wszystko jasne, zakoncz te znajomosc.

Gość gość
świetny pomysł to coś w stylu "tonący brzytwy ..."ale spróbuj może jak pożebrzesz o zainteresowanie to się zainteresuje

Gość barzdoSmutna29
właśnie chodzi o to ze nie chce zebrać:((((

Gość gość
nie dolujmy dziewczyny moze jest jakas szansa, moze marna ale jest

Gość gość
Z własnego doświadczenia wiem, że niestety nie ma. Minął już ponad rok i nie ma po nim śladu. Szkoda się łudzić, że wróci. Wiem, że przykre, ale nic nie można zrobić, skoro ktoś nie chce.

Gość gość
A ile on ma lat?

Gość gość
Związki na odległość mają to do siebie że z czasem stają się coraz bardziej uciążliwe. Odpływają ,oddalają się i powoli znikają. Dobrym sprawdzianem byłoby spotkanie w realu. Tak w połowie drogi :)\Czasem taka sytuacja pozwala rozwiać wątpliwości, albo zacieśnić więzy. I tyle w temacie.