Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moze Putin zechce tez chronic Rosjan w Polsce i zajmie nasz kraj

Polecane posty

Gość gość

?

Nie miałbym nic przeciwko, jakby nie było takich ograniczeń i nakazów co do uzyskania obywatelstwa to chciałbym być też albo tylko Rosjaninem.

Gość gość
to w********laj stad do Rosji

Przecież Rosja, Ukraina to są nasi rodacy i pod względem wyglądu i języka.

Gość gość
ale najpierw referendum pogodi

Gość gość
mówisz o tych rodakach co nas przywiązywali drutem kolczastym do drzew i podpalali?

Gość gość
dlatego wszystkich ruskich trzeba z Polski wyrzucić, żeby Putin nie przyszedł ich chronić. Poza tym, to ci ruscy mogą być szpiegami i dywersantami.

Mówię o naszych rodakach którzy kochali i szanowali Polaków nie o polityczno wojennych degeneratach. Jakby nie było Polacy i Rosjanie zawsze się lubili, poczytaj sobie relacje żołnierzy że Armia Czerwona to (nie licząc działań wojennych) byli ludzie przychylni polakom, w drugiej połowie II wojny normalnie już byliśmy kompanami do wojny i do zabawy. Jeszcze pod koniec lat 80 gdy Rosjanie stacjonowali w Polsce to traktowali polaków jak swoich, broń im sprzedawali i granaty, albo nawet i oddawali jak się znaliście.

Gość gość
znaczy oni tak z miłości okupowali nasz kraj? dobrze wiedzieć :D

Gość gość
syn fubu na Krym wypedalaj

K***a a Polscy politycy zrobili coś z miłości dla swoich własnych obywateli? ******* grube, polskie, polityczne świnie tylko tyją i dorabiają się milionów, jakby tak na to spojrzeć z innej strony to Ukraińcy dobrze zrobili w Katyniu pozbywając się polskiej inteligencji bo żadna to inteligencja jak się dzisiaj na polskich polityków patrzy.

Gość gość
" jakby tak na to spojrzeć z innej strony to Ukraińcy dobrze zrobili w Katyniu pozbywając się polskiej inteligencji" x zapewne zrobili to z "przyjaźni" ty ****** śmieciu.

Gość gość
gnojowi marzy się katyń gdzie ruscy mordowali polską inteligencję bo skoro sam inteligencją nie grzeszy to jego nie ruszą :D

Dlaczego nazywasz mnie śmieciem? Bo mówię prawdę? Ja nie jestem debilem i nie dopatruje się w całym narodzie jednej wielkiej nienawiści, wejdź w nocy na ulicę do jakiejś patologicznej uliczki to zobaczysz jak z przyjaźnią potraktują cię twoi właśni rodacy.

Gość gość
śmieć chwali wymordowanie polskiej inteligencji i jeszcze się głupio pyta dlaczego go nazywam śmieciem.

Gość gość
90 % Rosjan chce restauracji Związku Radzieckiego i Polski w orbicie wpływów Rosji. Rosjanie oskarżają Polaków o zdradę, oni wyzwolili Polskę spod niemieckiej okupacji i przez 45 lat jej pomagali, a Polska zwróciła się po 1990 roku ku Zachodowi. Rosjanie to imperialistyczne podstępne psubraty, które chciałyby tylko podbijać i ciemiężyć inne narody.

Gość gość
syn fubu to jakiś ruski komunista, dlatego tak gada

Gość gość
a co tu ma do rzeczy "patologiczna uliczka"? ci co mordowali polaków na ukainie i w rosji to nie był jakiś "patologiczny margines" tylko masówka. x "11 lipca 1943 miał miejsce skoordynowany atak na dziesiątki polskich miejscowości, w całym zaś lipcu na co najmniej 530 polskich wsi i osad." x chcesz mi wmówić że to zrobił "patologiczny margines" w jakiejś "patologicznej uliczce"?

Gość gość
poczytaj sobie ty k***o ******* komunistyczna: "Zebrała się grupa 20 ludzi. Postanowiliśmy iść w głąb lasu, tak daleko aż spotkamy partyzantkę. Wśród tej grupy ludzi ja byłam z trzyletnim dzieckiem, a inna kobieta z 8-miesięcznym. Tamtej kobiecie postawili warunek, albo ona, albo dziecko, bo dziecko krzykiem może zdradzić wszystkich. (...) Wtedy brat tej matki (...) brzytewką przeciął dziecku żyły w rączce. (...) - z relacji wspólnej rodzin Mełamed i Zylberberg, tuczyńskich Żydów, Wołyń, 1942."

Gość Narodowy
Ja rzucałem jajkami w dziadków z Armii Radzieckiej jak wrócili Ruscy do Legnicy na 20-lecie opuszczenie Polski.

Gość gość
teraz już wiesz dlaczego nazywam cię śmieciem? a może ci jeszcze coś wkleić? np to: " Rzeź rozpoczęła się około godz. 3 rano 11 lipca 1943 r. od polskiej wsi Gurów. obejmując swoim zasięgiem: Gurów Wielki, Gurów Mały, Wygrankę, Zdżary, Zabłoćce - Sądową, Nowiny, Zagaje, Poryck, Oleń, Orzeszyn, Romanówkę, Lachów, Gucin i inne. O rozmiarach zbrodni dokonanych w powiecie włodzimierskim świadczą następujące dane; we wsi Gurów na 480 Polaków ocalało tylko 70 osób; w Porycku wymordowano prawie całą ludność polską - ponad 200 osób; w kolonii Orzeszyn na ogólną liczbę 340 mieszkańców zginęło 270 Polaków; we wsi Sądowa spośród 600 Polaków tylko 20 udało się ujść z życiem, w kolonii Zagaje na 350 Polaków uratowało się tylko kilkunastu."

Gość gość
Puttina można porównać do Pawlaków - "sąd sądem,a racja musi być po naszej stronie".

Gość gość
wystaczy ci juz komunistyczny c***u czy chcesz jeszcze? jest tego dużo więcej: "Zaczął się mord na chutorach od domu Kurylczuka. W straszny sposób została wymordowana jego rodzina i tylko on sam się uratował. Jego trzyletniego synka nadziano na bagnet i mimo płaczu i krzyku dziecka śmiali się i wymachując bagnetem mówili, że to jest polski orzeł."

Gość gość
to twoi "przyjaciele" zrobili. ci których tak chętnie teraz byś w polsce widział i z którymi tak się teraz chce bratać nasza zgówniała klasa polityczna i większość "dziennikarzy". x "Puttina można porównać do Pawlaków - "sąd sądem,a racja musi być po naszej stronie"." x o jaki "sąd" ci chodzi? chyba nie za bardzo rozumiesz o czym piszesz. putina ma sądzić merkel może? razem z obamą jeszcze?

A co mnie to obchodzi że jakimś kompletnym psycholom zachciało się rzezi Polaków? Przecież Polacy jakby mogli to też by ze swoimi tak robili, ty wierzysz w jakąś solidarność to naiwny jesteś. Więc i o Rzymie nie powinno się mówić ani go podziwiać, powinno się go potępiać bo przecież Rzymianie to była identyczna dzicz na wojnie. Lubisz makaroniarzy? Nie powinieneś lubić ich, ani ich świętego katolickiego państewka i religijnej mentalności.

Gość la Putin de la Polonaise
Premier Tusk i Prezydent Komorowski rozważają pokojowe zajęcie Londynu, by bronić polskich obywateli przed prześladowaniami. Nie ma tylko zgody co do strategii. Czy Polska ma najpierw wysłać do Londynu nieoznakowaych żołnierzy GROM-u, czy wcześniej przeprowadzić referendum wśród Polaków czy chcą być Anglikami. Narady trwają. Nieformalna władza polonijna jak dotąd milczy, skupiając się na wykupywaniu towarów z Tesco.

Gość gość
to nie była żadna wojna tylko ludobójstwo. oni nic nie podbijali tylko mordowali sąsiadów dlatego że byli polakami tępy bydlaku. a ty śmieciu piejesz nad nimi i ich bestialstwem z zachwytu. masz naprawdę szczęście że cię nie mogę dorwać.

Dlaczego robisz z siebie idiotę? Dobrze wiesz że Rzymianie też puszczali z dymem wioski i zabijali ludność gdzie nikt nawet miecza do obrony nie posiadał. Poczytaj jak Rzymianie mścili się na Kartagińczykach. Nie zabijali od razu tylko głodzili tysiące zwykłych ludzi kobiet i dzieci. Wmawiasz coś sobie, ja jestem lepszym Polakiem od ciebie bo nie patrzę przez pryzmat garstki ale na całość.

Gość gość
jesteś gównem i zdrajcą a nie polakiem. śmieć jeszcze przed chwilą pisał "chciałbym być też albo tylko Rosjaninem" a teraz polaka udaje. i nie wykręcaj się śmieciu rzymianami. rzymianie to antyczna historia a ci którzy pamiętają co twoi "przyjaciele" robili z ich rodzinami, przyjaciółmi i sąsiadami jeszcze wszyscy nie poumierali. niech ja bym cię gnoju dorwał to byś ty zobaczył co robię z takimi jak ty "polakami" dla których wymordowanie polskich oficerów w katyniu to "dobrze".

Jesteś chory, powiedz chociaż że nie jesteś katolikiem to mniej się zbłaźnisz. Chcesz mi zabronić do wypowiadania się kim chciałbym być i jakie mieć obywatelstwo? Może lubię Rosję i to państwo? Ukrainę też lubię, Białoruś też lubię, wiele państw lubię, nawet Niemców lubię bo dlaczego mam chować do nich jakieś urazy za dawne czasy? W latach 90' Polacy wspaniale współpracowali z Niemiecką mafią jak i Rosyjską, dalej współpracują ale już nie na taką skalę i jakoś nie żywili do siebie uprzedzeń historycznych. Wiesz jesteś bardzo zaściankowy i zahukany.