Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moze Putin zechce tez chronic Rosjan w Polsce i zajmie nasz kraj

Polecane posty

No a co byś mi zrobił, również zabawił się w szalonego oficera NKWD?

Gość gość
zresztą nie muszę tu sięgać do żadnej historii, nawet tej niedawnej. pomniki stiepana bandery współcześnie są stawiane na ukrainie a w 2010 został przez twoich "przyjaciół" uznany "bohaterem ukrainy". ten tytuł nadał mu prezydent juszczenka. nadal będziesz gnoju twierdził że to tylko "garstka" odpowiada za zbrodnie na polakach? jakim wobec tego cudem organizator tych zbrodni jest honorowany przez państwo ukraińskie?

Wiesz dlaczego lubię wojnę i anarchie? Bo wygrywa w niej zawsze silniejszy i to silniejszy ma prawo zrobić ze słabszym co mu się tylko podoba. Skoro Polacy byli na tyle słabi zbrojnie że dali się pojmać to dlaczego masz pretensje do silniejszych? Aha bo byli wieśniakami i byli bezbronni? Cóż nikt nie kazał im być wieśniakami ani tam mieszkać i wieść spokojnego życia w czasie wojny. Takie życie to ich wina, a nie Ukraińców.

Jakby na każdą wioskę przypadało kilka ckm-ów i karabinów to straty w ludziach byłyby o wiele mniejsze, przecież na Wołyń z tego co czytałem to napadli uzbrojeni w prymitywne narzędzia Ukraińcy tylko jeden, jedyny kapitan miał pistolet!

Gość gość
ty "lubisz" wojnę bo jej w życiu nie widziałeś tępy, tchórzliwy gnoju. a tak naprawdę to ją "polubiłeś" przed chwilą gdy ci dowiodłem że to nie jakaś "garstka" większosć ukraińców to zwyrodniałe bydlaki gotowe honorować zbrodniarzy. teraz już nie uważasz tych co mordowali polaków za "kompletnych psycholi" którzy cię "nie obchodzą"? jeszcze parę postów temu tak o nich pisałeś. teraz już ich "lubisz" bo byli "silniejsi"? nie dość że śmieć i zdrajca to jeszcze głupi jak g***o.

Nigdzie nie napisałem że ich lubię. Jestem obiektywny i bezstronny do granic możliwości. Jakbym przykładowo miał pistolet poszedł i wystrzelał jakąś bezbronną rodzinę to miałbyś mnie za psychola czy za silniejszego? Widzisz psycholi nie można kontrolować, każdy człowiek w każdej chwili może sobie skombinować broń i tak postąpić, a po co i dlaczego? To do siły wyższej miej pretensje, a nie do ludzi że tak postępują, ona kontroluje tą machinę.

Gość gość
aha, to "siła wyższa" odpowiada za ukraińskie zbrodnie na polakach a nie ukraińcy. no proszę, coraz lepiej. jednak jak się okazuje to dobrze że cię nie mam pod ręką bo zdenerwowany mogłem cię skrzywdzić za rzeczy które wypisujesz a to chyba nie twoja wina. ty jesteś po prostu opóźniony umysłowo.

Powiem ci jeszcze coś lepszego gdybym mógł to bym na cały ten świat nazrzucał bomb atomowych. Mam nadzieję że ktoś kiedyś to zapoczątkuje i jak widzę takich ludzi jak ty co przeciwko czemuś protestują i drą ryją nieważne z jakiej partii politycznej - każdych - wszystkich kazałbym rozstrzelać.

Gość gość
a dokładnie to wina Siły Wyższej btw: dziś na większości wsi także brak choćby jednego CKM-u

Jakby siła wyższa mogła się jakoś zmaterializować to za to całe g***o którego jej się zachciało łącznie ze stwarzaniem świata zrobiłbym z nią to samo co z ludźmi w Katyniu, bo tak to co? W powietrze mam strzelać?

Gość gość
synu fubu - bez takich jak Ty Wielki Październik byłby zaledwie mizerną bijatyką

Ukraińcy to też debile, zamiast przyłączyć się i zjednoczyć z Rosją to bankruci wolą żalić się i bronić jakiejś g******ej ziemi która niczym nie różni się od tej Rosyjskiej. Co tam k***a na Ukrainie jest szczególnego? Nawet dostępu do morza nie mają.

Gość gość
Janukowycz nielubiaty z Putinem nie miałby złotego kibla.Dlatego przydaje się osobne państwo

Gość Baran de Cubertajn
syn fubu "wiesz dlaczego lubię wojnę i anarchie? Bo wygrywa w niej zawsze silniejszy " a wp*******ł ci ktoś kiedyś? tak porządnie, żebyś nie miał watpliwości, że jestes słabszy?

Duma im nie pozwala, a Rosja dobrze dla nich chcę, nawet wyciągała do nich finansowo pomocną rękę. Nawet Putin wstawił się za tą kobietą co dostała 7 lat więzienia za coś tam. Rosja to mądry kraj, jeśli nie najmądrzejszy na świecie obok Japonii. Politycy Ukraińscy to idioci, chcą być dumni z Ukrainy która jest niczym zamiast być dumnym z Rosji która jest potęgą.

Gość gość
Duma to już im nie tylko pozwala ale i uchwala co tam trzeba żeby przyłączyć

Gość gość
najbardziej to mnie uśmiał 97% wynik referendum. Jak w każdym głosowaniu organizowanym przez Moskwę

Przecież Rosja nie odzyska już tych miliardów które pożyczyła Ukrainie bo oni są niewypłacalni - kto by się nie w*****ł? A oni się jeszcze bulwersują. No k****.

Gość gość
Bez przesady, z pewnością nie liczyli na zwrot. Miliardy poszły na wzmocnienie jedynie słusznej opcji.To się nazywa inwestycja a nie pożyczka.

Gość Baran de Cubertajn
odpowiesz?

Gość gość
referendum w którym 97% mieszkańców Krymu opowiedziało się za rozbiorem Ukrainy.

Baran - tak dwa razy biłem się w życiu raz wygrałem, raz przegrałem co prawda byłem wtedy gówniarzem ale jednak się stało. Nie dostałem tak mocno byłem jedynie poturbowany. Dziś nie uznaję bicia ani kopania jako sposobu rozwiązywania konfliktów - to jest śmieszne dobre dla dzieci. Uznaję jedynie zemstę z broni palnej, ewentualnie białej jak ktoś nie ma. Rozbiór? Jak najbardziej. Tak uważam.

Tak w ogóle marzy mi się drugi taki Smoleńsk, nieważne kto i z jakiej partii, każdy polski polityk - do grobu.

Gość Baran de Cubertajn
tylko z pozycji słabszego mógłbys się czegoś w życiu nauczyć

Gość gość
kolega faktycznie jakiś opóźniony w rozwoju.

Gość jghunec
syn tubu ciebie rzeczywiscie p******** Za duzo komiksow,za duzo.Ja osobiscie nie chce wojny.Chce miec spokoj. A tobie cos sie w d***lu poprzewracalo.Zrob sobie lepiej lewatywe moze toci pomoze wysrac glupote.