Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PACJENTKA ZWYZYWALA MNIE ZA TO ZE JEJ ZWROCILAM UWAGE ZE MALO WAZY

Polecane posty

Gość Kaczkax
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5515837&frame=1 "dziewczyny jaka waga jest idealna dla 170 cm wg was zeby nie byc za chudym? ile same wazycie i czy czujecie sie za chude czy za grube? czy waga 54 kilo moze byc dobra i dziewczyna z taka waga moze wygladac ok ? czy jednak za chudo?bo to niedowaga niestety. lekarz mowil mi ze waga idealna to 60 kilo na 170 cm mniej to juz niedowaga i chudosc "

Gość Kaczkax
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5560594 "niestety mam juz 30 lat wiec stara baba ze mnie smutas.gif i lekarz stwierdzil na badaniach ze mam za niską wagesmutas.gif bo wysoka jestem (170 cm) i waze tylko 54 kilo rano na czczo juz po zrobieniu kupy jak to sie mówi usmiech.gif tak lekarz kazal mi sie zwazyc bo powiedzial ze przed zrobieniem stolca waga jest niewiarygodnausmiech.gif serio mowieusmiech.gif no ale ja zawsze bylam drobniusienka i chuda i nigdy nie moglam przytycsmutas.gif tlumaczylam mu ale on nakazal przytyc i ze waga za niska"

Gość gość
Gosciu 9.22 no fakt jest się czym chwalić pewnie matka obierki jadła i dlatego taka chuda .Chyba nie wszystko jej na zdrowie wyszło bo chyba nie dokońca się twój mózg wykształtował , takie odnosze wrazenie

Gość Kaczkax
Nie podniecajcie się bo to żadna położna nie pisała, a baba która od lat zakłąda tu te same tematy.

Gość gość
jestem polozną i nie pisalam tych tematow o tej kobiecie co wazy tylko 54 kilo. ja mowie prawde i wiem ,ze mialam racje i ze ta kobieta miala niedowage.

Gość gość
Miala racje.ja prZed zajsciem w ciaze mialam 4 kg niedowagi.codzienne mdlosci i wymioty doprowadzily do tego ze przez miesiac schudlam 7 kg.wymioty mialam przez 4 miesiace,przez ten czas lezalam pod kroplowka w szpitalu bo nie dalabym rady normalnie funkcjonowac.wiec radze przed ciaza przytyc te 5 kg

idealna waga to koncowka wzrostu-10/+-5kg w zaleznosci od budowy,czyli dla niej idealna waga to miedzy 55-65 kg a jej waga jest ok znam prawdziwe szkieletory co maja po kilka dzieci wiec naprawde nie mialas racji a w ogole temat z d**y i chyba prowokacja

Gość gość
prawda jest taka, że kobieta przy 170cm nie jest gruba ważąc 65 kilo. Moja koleżanka tyle waży, nosi rozmiar 36 na doł i 38 na górę, bo ma cycki. Jest apetyczna, seksowna, nie widze na niej tłuszczu. Pamietam też jak ważyła 55 i nie wyglądała aż tak dobrze. Nie wyglądala jakoś megachudo, ale nie była też seksowna. Te 10 kilo naprawdę nie robi aż takiej różnicy jeśli waga jest w normie :)

Gość gość
dobre jedzenie kosztuje, malo kogo stac na bio

Gość gość
omg trzymajcie jakie warchlaki twierdzą ze 65 kg przy 170 to ideał ? 65 to juz jest spasiona nieapetyczna świnia , no ludzie miejcie rozum

Gość gość
Ania rubik wazy 50kg przy wzroscie 179.wedlug mnie to juz oswiecim

Gość gość
jestes polozna,wiec masz prawo, tym bardziej,ze ta dziewczyna planuje ciaze,wiec jej doradzilas, ale tu na kafe sie nie pytaj bo tu wiekszosc to sfrustrowana patologia siedzi.

Gość gość
Ciężar ciała: 55 kg Wzrost: 170 cm Wyliczone BMI: 19.03 - oznacza wagę prawidłową. Gratulacje! Dla podanego wzrostu (170 cm) prawidłowa waga wynosi pomiędzy: 54 a 71 kg

Gość gość
Przeciez taki chudzielec to ani seksowny ani ladny

Gość gość
Gosciu 10.52.53 jesteś p******* tyle ci powiem

Gość rODZkiewka
ILE TYCH TEMATÓW JESZCZE ZAŁOŻYSZ TROLLU

Gość rODZkiewka
poczytajcie to, jak udaje położną :D