Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedlugo wybuchne

Podpowiedzcie jak skutecznie utemperowac ta laske

Polecane posty

Gość pomidor2
zrobiłam to dla dobra swojej psychy, bo lubiła mnie ponizac i czułąm sie zerem w pracy, a nawet nie mogłam odpowiedziec, bo miała układy w pracy, ale uwierz mi oliwa sprawiedliwa, u mnie w pracy gdy odeszłam, okazało sie, ze przez nia o mało co nie rozegrała sie tragedia w pracy(własnie przez jej wscibstwo, chamstwo) cos sie takiego wydarzyło, ze o mało sama dyscyplinarki nie dostała, cos takiego, ze wszyscy zmienili o niej zdanie i teraz kazdy sie na niej poznał i uwierz mi teraz to ona ma przej...bane ,a le mnie juz ta nie ma dawno...

Gość niedlugo wybuchne
Dwa razy sie odezwalam i co? Dostalam ostrzezenie, ze mam uwazac, bo dziunia mnie nie lubi i sie to dla mnie zle skonczy.

Gość gość
że są takie ludzkie mendy

Gość pomidor2
zbereznik...ale co da taka konfrontacja, osikasz swinie, a ta powie, ze to deszcz ! nie rzuca sie pereł przed wieprze nie rozumiesz, ze ona taka jest , sie nie zmieni, nie da sie jej wytemperowac, jedynie dla samej siebie ,moze zeby lepiej sie pczuc, ze nie jestest tchorzem skonfontuj sie z nia, ale nie licz na jakies przeprosiny i skruche, moze cie jeszcze jadem troche oblac;)

daj spokoj, wez jej powiedz co myslisz i juz. tylko wlasnie przy wszystkich. mozesz jej odpytskowac, czemu ty zamiast zajac sie praca to kazdego obgadujesz???

wlasnie ze da sie wytemperowac bo jak sie komus nos utrze to drugi raz nie bedzie wadzil bo woli sobie znalezc za posmiewisko ludzi ktorzy tego nie zrobia...

Gość pomidor2
Nie zmieniesz jej, moze zmienic "swoje podejscie do niej" najbardziej wkurza takie osoby jak je olewasz, nawet wez kiedys słuchawki do pracy, jakby cos pieprzyła na ciebie, lub na kogos załoz jej ostentacyjne i odpowiedzi,ze bzdur nie masz zamiar słuchac obgadywania innych tez!!! posłuchaj mozesz własnie przy wiekszej ekipie jej cos dogadac, zeby innym dac do myslenia, ale uwierz mi jej myslenia nie zmienisz

Gość niedlugo wybuchne
Na razie staram sie przetrzymac, niunia stara sie o nastepne dziecko, trzymam kciuki, niech "zafasolkuje" i spier.... na szczaw. Nawet w pray opowiada, jak to po stosunku lezy z girami do gory :D

Gość pomidor2
no to ,ale mi tez wytemperowanie/.? nie bedzie do niej sie pieniła, bo sie bedzie jej bała, ale na innych bedzie gadac i tak i o to mi chodziło...menda menda bedzie

Gość niedlugo wybuchne
Sluchawek nie moge miec w pracy. ale fakt, moge ostentacyjnie odejsc i rzucic cos, ze nie zamierzam sluchac plot. Zbereznik-ona jest niereformowalna, jak jej dogadalam, to stwierdzila tylko ze ja przewrazliwiona jestem na swoim punkcie.

no ale skoro inni sobie na to pozwalaja to o co ci chodzi?! kazdy sie boi zeby tylko atmosfery nie zepsuc... ja dlatego lubie putina. wszyscy mowia ze robi najazd i agresje a on wczoraj tak dobrze wylozyl kawe na lawe ze cale te usa i inni po prostu zamilkli...

Gość gość
takie osoby są mściwe i za punkt honoru mają zrewanżowanie się więc jak ty jej się postawisz to ona nie odpuści dopóki ci się nie zrewanżuje na bank napuści na ciebie szefową nigdy nie wygrasz w układzie dwa na jeden

ja uwazam ze honor trzeba miec i swoja wartosc znac (chyba ze sami uwazamy ze jestesmy nic nie warci). dlatego nie mozna przechodzic do porzadku dziennego jak ktos pluje i pluje...

Gość gość
Krótko i stanowczo jej przygadaj.

Gość pomidor2
dokładnie zbereznik wiesz co sie stanie\ jak ona sie z nia skonfrontuje!! "takie osoby są mściwe i za punkt honoru mają zrewanżowanie się więc jak ty jej się postawisz to ona nie odpuści dopóki ci się nie zrewanżuje na bank napuści na ciebie szefową nigdy nie wygrasz w układzie dwa na jeden" zobaczysz, ze sie zemsci...moge sie załozyc pewnie wyleci z pracy i ładna opinie jej napisza:)

to jesli uwazacie ze mozna was zwolnic i bez problemu zastapic to co wy jestescie warci. ciekaw jestem co by szef zrobil gdybym ja mu jutro powiedzial ze odchodze...

Gość pomidor2
no to jest mega debilka jak o nogach rozłozonych opowiada:)

Gość robur234
zbereznik chyba jestes podobny do laski opisanej przez autorke, Zarozumiały, ,MYSLISZ, ZE NIE MA ludzie nie zastapionych mylisz sie, powiedz mi jakie stanowisko pracy i co wykonujesz, to ci znajde specjaliste na Twoje miejsce

Gość robur234
i jeszcze bronisz putina ja bym z taką paskuda w ogole nie zaczynała bo jak zaczynasz spogladac w otchłań to otchłan moze cie wciagnac

Gość niedlugo wybuchne
Tak sobie mysle, ostatnio wyplynela akcja. Ponoc osoba, ktora ma juz tam niezly staz i pozycje zrobila cos, za co z miejsca dyscyplinarke by miala. Ja slyszalam, jak nasza gwiazdunia to komentowala. Ta osoba jednak stwierdzila, ze to podle pomowienie i ze tego tak nie zostawi, bo niunia sobie tak lekko takie rzeczy gada, a osoba ta, gdyby to doszlo wyzej, stracilaby prace. Wiec moze bedzie jakis dym. Osoby, ktore pracuja u nas od samego poczatku nie tlorejuja poczynan naszej gwiazdy.

obecnie prowadze inwestycje na okolo 30 mln, w ramach zamowienia publicznego z ramienia generalnego wykonawcy. termin oddania zostal nam ok miesiac. kara za 1 dzien opoznienia ponad 250 tys. szukaj szukaj... ;):) ciekawe czy bys zaryzykowal...

Gość gość
wiesz zbereźnik życia nei znasz miałam taką sytuację w pracy, gnębiła mnie laska starsza o 10 lat, zazdrosna stara panna, ona była handlowcem a ja pracowałam w obsłudze klienta i prowadziłam sekretariat ona była w wieku szefa i razem chodzili na fajeczki i ploteczki ja jestem niepaląca więc oni chodzili na ploty gdy ja zaiwaniałam była taka bezczelna że potrafiła mnie zaczepiać przy wszystkich i odgrażać się że jak będą zwolnienia to mnie zwolnią....a to że ona miała g******e wyniki sprzedaży to pikuś, najważniejsze że ona kumplowała się z szefem.... wieczne ploty i ataki na innych bo czuła się pewna siebie i swojej pozycji no i kiedyś się przejechała, bo spoufaliła się z kimś i nie spodobały mu się jej żarty

Gość gość
wiele razy w pracy przekonałam się że liczy się nie to jak pracujesz i co robisz ale jakie masz układy i kogo znasz

Gość niedlugo wybuchne
Moze ona za wszelka cene chce sobie udowodnic, ze jest taka super i naj. Np. ja mam ladna figure, jestem szczupla, mam duzy biust i wygladam na mniej lat niz mam i pamietam jak ona i kierowniczka pytaly, ile waze i komentowaly ze przy tak filigranowej figurze mam duze piersi. No to znalazly sobie inna pozywke-mam lekko odstajace uszy i z tego sie nasmiewaja, za plecami oczywiscie, bo normalnie pieszczotliwie zdrabniaja moje imie.

Gość pomidor2
zbereznik haha akurat mam dobrego znajomego co w tej branzy pracuje, chetnie byc cie zastapił:)jakbym mu napomniała , bystry , wykształcony, wiec nie badz taki pewny siebie faktycznie nie znasz zycia, ile masz lat?młody i zarozumiały

Gość niedlugo wybuchne
No oczywiscie, ze swoja wartosc trzeba znac, jednak zbytnia pewnosc siebie i zarozumialosc moga zgubic. Do nas caly rok jest nabor, maja wielu chetnych w razie czego oraz bogate zaplecze w postaci swoich rodzin i znajomych, ktorych mozna wkrecic.

napewno by zastapil... :D haha w 2 tygodnie to z dokumentacja nawet nie zdazylby sie zapoznac, a odpowiedzialnosc karna za awarie 12 lat....

Gość pomidor2
niedługo wybuchne jestesm pewna, ze jestes atrakcyjna laską, bo tylko takie są najlepsza pozywką dla takich mend, wyżywaja sie na kazdym , wiesz dla nich kazdy ma jakas wade, ktora mozna obgadac, Ty siebie akceptujesz, wiec powinnas olac ich uwagi, bo sa naprawde debilne, ciekawe czy same są takie idealne, na Twoim miejscu, zeby je wk...wic zadawałabym sie tylko z facetami w pracy, zaraz zaczna plotki siac, ze masz romans, ale olej to ;) nawet specjalnie bym sie z kolega przytuliła na ich oczach, zeby je wk....wic, wiesz jakie beda zazdrosne) to sa takie typiary co mysla, ze sa gwiazdami, ale tylko same tak mysla:)

Gość pomidor2
ale dokłądnie ma taką samą pracę jak Ty kochany zberezniku swoja wartosc trzeba znac, ale nie wolno ponizac innych, w miejscu pracym to jest mobbing, słuchaj a moze nagraj ją na dyktafon i do sądu