Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bożenka_z_klanu

Dlaczego większość Pań tu piszących uważa że praca to ZŁO

Polecane posty

Gość gość
pracodawcy to s*******e wobec pracownic i placa im najmniej jak mozna za prace na danym stanowisku

Gość bababrybab
tak,tak,widac po tobie poprzedniczkoże tej pracy nie masz.a twoje wpisy były juz na jakimś forum.osoby psychicznie chorej nikt nie zatrudni.niestety.

Gość gość
Ale co to znaczy siedzieć w domu? Mam mnóstwo hobby i zainteresowań i naprawde nie siedze w domu, nie chce pracować bo nie mam na to czasu. Co innego zdobywać pieniadze

Gość gość
w pracy kobieta jest traktowana bez grama szacunku

Gość gość
w pracy kobieta jest traktowana bez grama szacunku . W domu tez :)

Gość gość
tak -zadowolonych - z pensji nizszej niz 2 tys na ręke-haha a multum nieszczesnic tyra za grosze - 1 tys

Gość gość
w domu kobieta jest wladczynia a w pracy wycieraczka -jesli skonczy 40 a tym bardziej 50 lat to szef moze ją wymienic na mlodszy szczuplejszy i jedrniejszy model mając w d***e to ze ona pracowala wzorowo przez 20 lat

Gość gość
pracodawcy to s*******e wobec pracownic

Gość szczęśliwa niepracująca
a dla mnie praca to nie było zło, ale jestem szczęśliwa że już nie muszę pracować. i usługiwać nikomu też nie będę. będziemy się dzielić obowiązkami jak dotychczas - no może będę robić trochę więcej, bo do tej pory ograniczałam się w sumie do gotowania co drugi dzień w tygodniu i w weekendy, a reszta była na męża głowie. teraz będę więcej mu pomagać.

Gość gość
praca jest tylko dla kasy by przezyc

Gość gość
praca to nie jest złooo, ale jesli ktos nie musi to po co ma pracować? po to by kafeterianki zazdrośnice nie gadały?:) hehe, zwisa mi to

Gość gość
praca to dobrodziejstwo dla kobiet

Gość gość
praca to wybawienie dla kobiet od domowego kieratu.

Gość gość
praca dla kobiet to super sprawa -nie trzeba wycierać glutów bachorkom.

Gość gość
jak kobieta pracujaca ma dzieci to jest udreczona - niska pensja dojazdami traci czas na obce kanalie zamiast na dom i dzieci

Gość gość
nic dobrego w pracy nie ma tylko orka zwykle za grosze

Gość gość
praca jest z******ta dla kobiet,odpoczywają od orki w domu.

Gość gość
a w domu mówią że są zmęczone po robocie ,a mąż zasuwa i gotuje.

Gość gość
i mozna sie bzyknąć jak mamy ochotę, z szefem.a mąż w domu rogacz dzieci bawi.buhahahha..........

Gość betix
ja kiedyś siedziałam w domu z dziecmi a teraz pracuje. pracuje, czuje sie spełniona ALE gdy wpadam do domu to nie wiem dosłownie za co się zabrać. obiad,sprzatanie, lekcje z dziecmi, no i jeszcze spędzenie czasu z młodszym dzieckiem. gdy siedziałam w domu czułam,ze stoje w miejscu ze nic się nie dzieje, każdy dzień jest taki sam, ze nie poznaje nowych ludzi czułam się niespelniona. dziś mam wyrzuty sumienia ze zbyt mało czasu powiecam dzieciom gdyż człowiek goni za tą kasą.jednak jestem bardziej szczesliwa ,zadowolona a jedząc w domu brakowało mi czegos. ... wyjścia ,zmiany.... także tak i tak zle :)

Gość gość
niskoplatna praca to tragedia a w unii europejskiej ok 70 % zatrudnionych kobiet pracuje w sektorze niskich płac

Gość gość
praca to błogosławieństwo dla kobiet,zarobki wyższe niz facet.

Gość gość
a niskoplatna jest super -nie trzeba nic robić a i tak zapłacą.

Gość gość
praca to koniecznosc by przezyc nic dobrego w niej nie ma

Gość gość
i mozna się najeść na koszt państwa i jeszcze jedzenie do domu zabrac .praca jest super.

Gość gość
A juz najgorzej,jak samotna matka podejmie sie wyzwania i odniesie sukces.To trzeba ja ukamienowac.Niech jej sie dalej zle wiedzie.Jak byla bezrobotna z dzieckiem na utrzymaniu to jest ok,a jak zakasala rekawy do pracy to juz szmata,bo dziecko ma nianke!

Gość gość
w Europie zachodniej pracuje ok 60 % kobiet po 50 tce a w Polsce tylko ok 30 % -bierze sie to stąd ze polscy pracodawcy i rekruterzy uwazaja ze baby 40 i 50 letnie to sa za stare jesli facet 40, 50 letni szuka pracy to nikt z niego nie kpi ze jest za stary bezwartosciowy czego on szuka na rynku pracy, z e powinien kupic całun , trumne i czekac na smierc lub bawic wnuki.Frajerki chwalące prace czy sie nie boicie z e kiedy skonczycie 40 lub 50 lat to wasz szef nawet jesli pracowalyscie wzorowo przez wiele lat kopnie was w de, wyrzuci jak zuzyta chusteczke do nosa i wymieni na mlodszy szczuplejszy jedrniejszy model?

Gość gość
kobiety godnie zarabiajace to znikoma mniejszosc a ogromna wiekszosc haruje na smieciowej umowie za gowniana prace

Gość gość
nagminne jest ze pracodawcy s*******e zwalniaja pracownice tylko dlatego ze skonczyly 40 i stracily mlodosc smukłosc jedrnosc atrakcyjnosc i swiezosc a facetow nikt nie zwalnia tylko dlatego ze skonczyli 40 tke