Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneżka

Fetysze ;)

Polecane posty

Wiem, że ten temat był wałkowany już miliony razy, ale chciałam porozmawiać o trochę innych fetyszach niż tylko stopy i przebieranki. Moim jest na przykład asfiksjofilia, uwielbiam gdy moje Kochanie mnie przygniata, albo podczas bardziej ostrych zabaw złapie mnie za szyję i dosyć mocno poddusza. Długo musiałam go do tego namawiać bo bał się, że zrobi mi krzywdę, ale w końcu dał się namówić. A Wy jakie macie fetysze? Coś ciekawego?

Gość mokry motylek
tez lubie być łapana za szyjke mocno z przodu i z tyłu, klapsy tez są moim zboczeniem i jeszcze finał w ustach na tym tle mam obsesje :P

Gość gość
ja tam lubię pakować w podgrzane w mikrofalówce owoce, brałem już grejfruta (swoja droga fajnie brzmi) melony zółte i galia, arbuza, i raz bawiłem sie pomelo, waze by odpowiednio je podgrzać

Gość gość
No, drogie Pani pisać, pisać... chętnie dowiem się czegoś o was ;)

Gość gość
mi facet moze robić co chce ważne by sie spuścił na twarz albo na piersi ooo to mnie kręci

Gość BrzydkaOna
Ja tam lubie , jak mnie w tyłek krzeje i ciągnie za włosy łonowe:] ale sciska cyki aż boli.. Przyduszanie i ciągniecie za włosy na głowie, czy tam klapsy , to jakoś trochę nudnawe.

Gość Makrelka
uwielbiam wulgarny język podczas i wykecanie sutków

Gość Makrelka
i jeszcze jak mi wkłada język do dupki, albo ja lubię wkładać mojemu facetowi palce do tyłka jak mu robię lodzika taaki kosmos

Gość gość
Ja lubię dominować nad swoim facetem, traktować go jak psa, który na rozkaz liże mi stopy, lubię gdy patrzy jak się masturbuje, lubię siadać na jego twarzy, sikać na niego. A na następny dzień zmiana, to ja jestem jego suczką i może ze mną robić co chce :)

Gość gość
jak nie ma co stukać, to stuka owoce... dobrze że psa w domu nie ma ;)

Gość gość
a ja uwielbiam i ubóstwiam męskie brzuszki lubię gryźć i lizać te włoski, czasem sobie sypnę kreskę i z takiego ładnego brzuszka niucham. albo lubię ci**ką rozmazywać swoje soczki na takim brzuszku jestem p****nięta

Gość gość
ja bym chciał kobietę która tryska, mógłbym sobie nawet prysznic wziać w takiej fontannie

Gość gość
ja jestem facetem i uwielbiam jak dziewczyna kopnie mnie w tyłek, gdy jest na obcasach. Zwłaszcza gdy dobrze trafi. Z******te uczucie.

Gość BrzydkaOna
OO , no kiedys na czacie z facetam gadała. -chwila bo pies po mnie skaczę , muszę mu dac. -OK (mysle- da mu michę i wróci) po chwili -Jestem -Piesio zadowolony? -Nawet nie wiesz jak się cieszył.. A ja mi też ulżyło.. Po chwili doszłam do tego że on się psu daje rushać:x

Gość Masakratorka
Uwielbiam się znęcać, serio lubię sprawiać facetom ból, kiedyś byłam pół roku w związku z takim, który się dawał ale któregoś dnia nie wytrzymał i uciekł. Przykro mi było bo ciężko znaleźć gościa, który daje się bić i ma przy tym orgazm, nawet jeśli to są to jakieś c***y, a nie mężczyźni

Gość Masakratorka
lubię też siadać facetowi na twarzy tak żeby się dławił, a mam spory tyłek i czasem ciężko jest mi zejść. Kiedys prawie jednego udusiłam. Ciężko jest być sadystką

Gość gość
ok, lubisz się znęcać, a nie kopnęłaś nigdy żadnego z obcasa?

Gość gość
facesitting jest boski, wiem z auto, zwłaszcza ostry

Gość gość
Masakratorka... to można leczyć, dobry psychiatra i wrócisz do normy ;)

Gość Masakratorka
raczej nie bawię się w przebieranki i robię to nago, kiedyś założyłam kostium lateksowy plus kozaczki z długą szpilą i włożyłam ją facetowi w tyłek kwiczał jak dziki, ale raczej jestem nago i boso bo sie potem bardzo poce a nie lubię śmierdzieć, facet ma sie bac a pot za bardzo zbliża do siebie. Chciałam kiedyś pobawić się w Dextera, ale boję sie że mnie złapia

Gość gość
moja była robiła mi czasem facesitting w stringach albo legginsach. Oczywiście też bez niczego,boskie uczucie

Gość gość
a trampling lubisz?

Gość Masakratorka
NIe ma żadnego chętnego? już 2 miesiące ani razu się nie bawiłam... zaczęłam się już nudzić

Gość gość
a ile masz lat, jeżeli wolno spytać?

Gość Masakratorka
a lubię lubię ale wolę łapać palcami u stóp włosy faceta i szarpać albo kopnąć nie zbyt mocno w twarz, lubię też wkładać stopę do ust takiemu delikwentowi, albo czasami wolę po prostu bić związanego

Gość gość
akcja ze stopą do ust kojarzy mi się z dawnym teledyskiem rammstein, engel. Znasz?

Gość Masakratorka
27 :)

Gość gość
ja 25

Gość Masakratorka
wolę klasyczny metal nie przepadam za rammsteinem, a teledysków nie oglądam, kiedyś miałam fajną akcję ale nie wiem czy chcecie posłuchać