Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce byc chrzestna dziecka siostry bo wiem ze chodzi glownie o kase

Polecane posty

Gość gość

jak odmowic, zeby matka mnie nie zjadla?

Powiedz ,ze siedzisz na bezrobociu i jesteś bidna jak mysz kościelna Możliwe,ze w takim razie szybko sobie znajda zastępstwo bardziej majętne :p

Gość gość
i co?chyba lepiej miec jedynaka,po co ma mieć takie zawistne rodzeństwo

Ale o jaką kasę? Raz w roku prezent na urodziny? Komunia? Przecież nie będziesz się dokładać do jej miesięcznego budżetu... Dziwne masz chyba relacje z siostrą...

Gość gość
powiedz ze nie mas bierzmowania

Gość gość
po prostu nie lubimy się z siostra, nigdy nie lubiłysmy nie wiem skad jej sie w glowie wymyslilo, ze mam być chrzestna;o

Gość Mężatka1980rok
No co ty nie cieszysz sie ze zostaniesz chrzestna ? rozumiem jakby to bylo dziecko dalekiej kuzynki ale to dziecko twojej siostry. :)

Gość gość
siostry z która praktycznie nie rozmaawiam bo jej po prostu nie lubie, to chamka i prostaczka

Gość gość
a może siostra chce nawiązać w ten sposób dobre relacje z Tobą? jeśli tak myślisz o własnej siostrze, a jesteście z jednego domu, to może Ty sama taka jesteś? Wiesz, że najbardziej u innych bolą nas nasze wady i te właśnie im wytykamy?

Gość gość
to chyba prowo :(

Gość gość
nigdy jej nie lubilam jako dorosle osoby nie widujemy sie bo jak sie widzimy to jest sprzeczka

Gość gość
prowo. autorka nie odpisuje nic konkretnego. bujaj sie gimbusie na drzewo. zadania z matmy pocwicz.

Przecież i tak dasz ile zechcesz, możesz nawet wcale nie dawać kasy tylko prezenty w takiej cenie, w jakiej uznasz za stosowne :) Ale jak masz dawać kasę i się uśmiechać a za plecami obgadywać i zgrywać wielce poszkodowaną i wyzyskiwaną to lepiej odmów bo to żadna pociecha dla dziecka mieć taką chrzestną

Gość gość
z moja siostra jest tak,ze ona jest potwornie pazerna na pieniadze, zawsze bylo jej mało, wiem, że jak dam za mało na prezent z okazji chrzcin to obgada mnie, gdzie się tylko da