Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze ludzi, którzy wolą zwierzęta od dzieci!!!

Polecane posty

Gość gość
Znasz statystyki,że masz taką pewność co do tej większości?

Gość gość
No, niech mi tam, znaj moją łaskę, autorko tematu, poświęcę ci moment uwagi: jesteś mnie śmieciem i możesz się tak poczuć. (Może to nie twoja wina, pewnie masz deficyty odczuwanych ciepłych uczuć jeszcze z dzieciństwa, bo głównie takie jednostki zazdroszczą zwierzętom i próbują wierzyć że są lepsze, ale to nie ratuje twojego miernego rozumowania i braku inteligencji emocjonalnej.)

Gość gość
19:48 już wiem dlaczego wolisz zwierzęta od ludzi.Ten sam poziom intelektualny równy zeru

Gość poli31
warzywa powinno się usuwać !

Gość gość
bezpłodne ropuchy nienawidzą innych dzieci więc wolą zwierzaki bo co im innego pozostało

Gość gość
A kogo nazywasz warzywem?

Gość gość
Jak tak kochacie te dzieci to przygarnijcie z 20 cygańskich bachorów z Rumunii . Utrzymujcie je itp -kto pierwszy/a ?

Gość gość
Widze ze dyskusja calkiem zeszla na psy. Poli, dobrze ze chociaz zwierzeta kochasz, bo poza tym jest w tobie tyle agresji i nienawisci, ze moglabys pol swiata obdzielic.

Gość poli31
te chore dzieciaki które nawet nie wiedzą że zyją,albo te bez tąk i nóg...a rodzice zbierają kase na ich rehabilitacje...im i tak nic nie pomoże...po co je w ogóle rodzili,trzeba było usunąć i po kłopocie a tak spieprzyli sobie zycie na własne zyczenia

Gość gość
A ja nienawidzę cudzych bachorow i grosza złamanego nie dam, bo te fundacje to ściema na kółkach. Na zwierzęta dam zawsze. Ludzie dorośli powinni wiedzieć czy ich stać na dzieci czy nie. Jak dziecko jest chore to ludzie wpłacają na fundacje a i tak dziecko nic nie dostanie bo wszystko do kieszeni prezesa fundacji idzie a dla dzieci ochłapy. Bardzo chore dzieci powinny mieć pomoc ze środków publicznych, refundacja NFZ, na co my płacimy te z****** składki jak dla ludzi nic nie ma. Z****** Polska zakłamana wszędzie tylko nienawiść i oszustwo

Gość gość
Poli matka te cię mogła usunąć bo z takiego poyeba jak ty nie ma żadnego pożytku w tym społeczeństwie:) ale widać matka nie była na tyle kumata bo sama ma mózg wielkości goowna twojego kundla

Gość gość
mam w d***e was wszystkich, chooy wam w mordy, pyerdole te wasze bachory !

Gość poli31
lepiej byc poyeben niz warzywem :O

nie mam nic przeciwko pomaganiu dzieciom. na zwierzaka nie dałam 1% podatku, ale na dorosłą kobietę. Ponieważ uważam, że to, że ktoś jest dorosły nie oznacza, że nia ma prawa żyć i prosić o pomoc. Oddałam na kobietę 32letnią, matkę, żonę, czyjąć córkę, po prostu młoda kobietę. Bo ludzie oddaja zawsze na dzieci. Tak jakby one dorosłe nie były póxniej. Jakby ta kobieta nigdy nie była mała dziewczynką. A swoje dzieci w wieku 32 lat jakby coś im się działo, to ryja będa drzeć, ze za młode by umeirac przecież. Mam poczucie, że dzieciom wszyscy na ślepo pomagają i to nie jest złe. Oczywiście, przeciwnie- dobrze i szlachetnie, jednak zawsze mam wrażenie, że omijamy wszystko inne. A życie ludzkie nie trwa tylko do ukończenia pełnoletności. Boli mnie, że tak myślą ludzie.

Gość gość
Skoro ludzie są tacy źli a zwierzęta aja to zamieszkajcie gdzieś wszystkie pchlary z nimi na jakiejś bezludnej wyspie i nie męczcie się w ludzkim społeczeństwie

Gość gość
Mało jest chorych dzieci które wcale nie maja pomocy, a zwierzętom nie ma kto pomoc. Zbierają na bachora niby na leczenie a okazuje się ze pieniądze na samochodzik dla prezes fundacji się uzbierało zamiast na dzieci na lans

Gość gość
Heloiza dobrze mówisz bo one są chyba chore psychicznie.Takie dobre serduszka niby mają a wobec dzieci pogarda i nienawiść:O

A jakbyście miały 60 lat i dzieci 30letnie i by się coś miało im dziać, to byście mordy gorzej niż przy porodzie darły , że za szybko, że taki mlody człowiek, że dopiero zaczyna zyć pełnią życia k****, a jak 32latek potrzebuje 1proc podatku, to nagle okazuje się, że za stary...tylko te dzieci,d zieci i dzieci nienawidze tej, o dorosłe dzieci swoje będziecie walczyć tak samo. PS a co do zwierząt, to często są lepszymi ludźmi niz człowiek.

Gość gość
Szkoda jest dzieci ale NFZ to na co pobiera składki od nas

Gość gość
Na dzieci chore to wszyscy płacimy na zaś/rany NFZ i gdzie ta kasa cholera jest? W d***e. A na zwierzęta nie zbiera państwo . NFZ pobiera haracz i ma ludzi w d***e bo sami ludzie maja siebie w du.pie wiec we zwierzęta

Gość gość
Wiec wole zwierzęta od ludzi którzy tworzą fikcyjne zbiórki NFZ i ciagle wmawianie ludziom ze nie ma kasy masakra!

Gość gość
A kto tutaj mowi, ze 30 latek jest za stary na pomoc? Ja uwazam, ze wiekszej pomocy potrzebuja starsi ludzie. Bo dzieciom panstwo pomoze, a jak nie to inni ludzie bo nic nie wzrusza opini publicznej tak bardzo jak chore albo biedne dziecko. A co z tymi wszystkimi starymi ludzmi, ktorzy 40 lat pracowali, a teraz dostaja glodowa emeryture, a do tego sa chorzy, Maja raka, albo demencje. Owsiak w zeszlym roku Jakis procent przeznaczyl na starych ludzi, ale ciagle za malo wedlug mnie. Powinien raz chociaz zorganizowac akcje dla starych ludzi, bo kazdy z nas sie kiedys zestarzeje

Łaytwiej pomagać dziecku niż dorosłemu, bo dziecko niewinne, nie zaprzeczy i da się ustawić. A dorosły nie jest prawikiem ani dziewicą, ma swoje na koncie jak my każdy i dlatego najwięcej człwoieczeństwa i bezinteresowności jest w pomocy dorosłym Podatek wole dac na człwoieka, ale to czy i w jaki spsoób tak poza tym pomagam, to moja sprawa. jeśli mam ochotę kupić karmę do schroniska, moja rzecz. jesli chcę iść nalewac ludziom bezdomnym zupę- moja rzecz. A Ty ne obrażaj nawet tych, co dają na zwierzaki, bo to ich sprawa. Sorry, ale ze wszystkich istot człowiek jest najgorszy, jak nie wiesz czemu, Twoja sprawa. PS Powtarzam, że oddałam na człowieka, ale i tak nie interesuje mnie, że ktoś woli na zwierzę.

Gość gość
A ja nienawidze ludzi ktorzy wolą dzieci od zwierząt. Obsesja przetrwania gatunku, jakie to niskie, bleurgh! Rozplodowe jałówki.

Gość gość
Do matki mówisz rozpłodowa jałówko?No nie da się ukryć,że nią jest:D:D

Gość gość
Nie lubie dzieci i nie potrafie zrozumiec tej fascynacji innymi dziecmi. Wiekszosc dzieci jest rozpuszczona, egoistyczna i mysli, ze wszystko im sie nalezy.

Gość gość
Ty też tak byłaś

Gość ggghs
Miarą twojego człowieczeństwa jest twój stosunek do zwierząt !!!!

Gość gość
OPAMIĘTAJCIE SIĘ skąd w was tyle wściekłości, tylko się nakręcacie, może spacer jakiś..

Gość gość
Nie nie wmawiajcie mi bo nie bylam. Bylam bardzo spokojnym i grzeczym dzieckiem. Ale wiem co mowie bo pracowalam przez jakis czas w podstawowce i dosyc mialam tych rozkapryszonych i wrednych bachorow.